Refresh loader

Platforma ecommerce Blugento

Platforma ecommerce Blugento

Platforma ecommerce Blugento

Sunt multi oameni care si-ar dori sa isi creeze un magazin online, dar nu au cele necesare pentru acest lucru, in primul rand bani pe care sa ii investesti intr-un magazin online. Apoi, trebuie sa te interesezi daca merge treaba cu magazinele online. Daca esti hotarat sa iti deschizi un magazin online, in primul rand trebuie sa iti dedici mai mult timp pentru asa ceva, si sa dispui de banii necesari. Este adevarat ca multi oameni chiar au facut bani din asa ceva, dar totul este sa ai rabdare si timp.

In primul rand trebuie sa iti gasesti o platforma cat mai buna si sa fie si serioasa pentru a-ti crea magazinul online. De exemplu, daca vrei sa gasesti o platforma ecommerce care iti trebuie, nu ezita si apasa pe acest link.

Acesta platforma este buna, are preturi avantajoase, si te poate ajuta sa propriul tau magazin online. Nu ai cum sa dai gres cu o asemenea platforma serioasa.

Inainte sa iei comanda de la ei, te poti interesa si de parerea altor clienti, cu cine au mai colaborat, daca a fost totul bine. Eu, fiind curios din fire, chiar m-am uitat la parerile altor clienti si erau foarte bune, cum ar fi colaborarea cu echipa Blugento, mai ales ca este o echipa serioasa, rapida si foarte eficienta. Iti pot da informatii in cel mai scurt timp. Instanta de test a fost creata de Blugento, asa ca poti sa iti pui site-ul pe noua platforma si sa te folosesti de ea.

Asta este tot ce trebuie ca sa va decideti sa folositi aceasta platforma, daca veti afla niste pareri bune de la niste magazine online dezvoltate, cu siguranta veti avea succes. In procesul magic setup poti realiza un design complet personalizat brandului si specific magazinul tau. Designul este optimizat pentru tablete, calculatoare si telefoane mobile pentru a putea s4ervi orice device. Au o optimizare de SEO si o viteza de incarcare ridicata, pentru o pozitie preferentiala in motoarele de cautare.

Nu ai cum sa dai gres cu echipa Blugento. Sunt foarte profesionisti si specializati in asa ceva.

Echipa Blugento te pot ajuta cu raspunsuri la toate intrebarile pe care le ai si ei vin cu sfaturi bune pentru magazinul tau online.

Daca alegeti platforma ecommerce Blugento pe care o veti vedea pe site-ul de mai sus, veti afla ca ei sunt foarte seriosi si va pot oferi un ajutor foarte rapid. Trebuie sa va dedicati timpul sa va promovati magazinul online, chiar daca nu aveti succes de la inceput, cu timpul o sa reusiti sa il dezvoltati si sa aveti clienti cat mai multi. Daca va ocupati de magazinul online cat mai mult, cu timpul o sa primiti si comenzi.

Daca va intereseaza echipa Blugento si vreti sa alegeti platforma ecommerce, va pot lasa datele lor de contact:

Platforma ecommerce – Blugento

Blugento SA

Henri Barbusse 44-46, CBC2, Cluj-Napoca, Cluj, România
CUI: RO36072180

Blugento este un produs al Blugento SA

Vânzări și Relații cu clienții

Orar: Luni-Vineri: 9:00 – 17:00

Telefon: 037 788 1060 / 0755 068 401

E-mail: contact@blugento.ro

Suport Tehnic

Orar: Luni-Vineri: 9:00 – 17:00

Telefon: 0745 234 569

E-mail: support@blugento.ro

Suport / Live Chat: suport.blugento.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link