Refresh loader

Plecarea la mare

Plecarea la mare

Intre ei baietii si-au facut planuri sa plece vara asta la mare. Unul dintre ei avea o Skoda , si le-a propus sa mearga cu ea. Ca de obicei unul vrea cu trenul, ca e mai placut, etc, etc..dar normal ca erau mai multi care au picat de acord sa mearga cu masina. Numai ca pana plecau la drum trebuia sa o verifice, si ca sa fie mai sigur de ea sa nu aiba probleme pe drum cand ajungea in trafic, sau mai ales daca prindea vreun blocaj pe autostrada sau drumul national la care se lucra.Vroia neaparat sa faca comanda pe internet pentru piese Skoda online. A fost foarte multumit la primirea pieselor potrivite, i le-a livrat foarte rapid si eficient, cei de acolo au fost foarte promti si bine documentati despre toate piesele auto si multe accesorii.
Au pornit la drum foarte bine echipati si cu voie buna, mai ales cu gandul acolo la mare, soare, distractie, si nu in ultimul rand gandul la fetele de acolo. Pe drum au dat drumul la boxele din masina, muzica buna, rasete, totul era extraordinar, erau tipi glumeti, reuseau mereu cu sarmul lor sa cucereasca orice fata disponibila, nu aveai cum sa te plictisesti la drum. Soferul era cel mai multumit, avea piese auto noi, puteau sa ajunga la mare fara nici o problema. El era unul dintre ei care putea povesti despre peisajele de la mare pe care le vazuse plimbandu-se, despre apa si nisipul fierbinte, si multe peripetii ce iti incanta auzul despre tot felul de lucruri frumoase. II placea foarte mult sa povesteasca vrute si nevrute, unele adevarate altele mai putin adevarate, dar adevarul ca el era un tip foarte simpatic si nu aveai cum sa te enerveze cand povestea ceva, mai mare dragul era sa asculti povestile lui despre plecarea la mare, si mai ales cand se ducea in delta la peste. Acolo avea cel mai mult de povestit, si chiar era adevarat ce le povestise ultima data, mai fusesera impreuna la un asa drum lung. Era placut sa mergi cu el la drum, te macina curiozitatea sa vezi ce mai povesteste ca sa nu ti se para drumul mai lung, si asa chiar nu iti dadeai seama cand ajungi la destinatie. Veneau momentele frumoase , oare de cate momente asa de placute aveau parte anul asta?
Dar viata este plina si de momente placute, si mai putin placute, dar el vroia sa traiasca viata din plin. De abia asteptau sa ajunga la mare, sa se distreze cum numai ei stiau sa o faca.
Piese auto noi pe AutoAtu
service-home-header

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link