Plecarea spre mare

Anul trecut am fost la Costinesti cu cativa prieteni buni. Ne-am distrat la maxim, a fost ceva minunat.

In vacanta asta m-am hotarat sa ma duc tot acolo cu prietenii mei, cazarea e foarte ieftina, distractie in toi la cluburi, sa stam la plaja in bataia razelor de soare…

Ca la inceput ne-am facut planuri de acum 2 luni, cu ce sa mergem: cu trenul sau cu masina unuia dintre prieteni mei?

Hai mai bine cu trenul, este mai frumos, cu toate ca vreo 2 vor cu masina.

Am inceput sa strang bani de ceva timp, dar bine-nteles ca am primit si de la parintii mei, ca vezi doamne, sa ii ajunga baiatului la mare, sa aiba tot ce ii trebuie, sa stea cat vrea el. Ce parinti buni am, ii iubesc tare mult.

Astept cu nerabdare ziua cand voi pleca, nu mai este chiar mult pana atunci, dar parca nu mai am rabdare. Vacanta asta vreau sa mi-o petrec pe plaja insorita, nisipul fierbinte, sa ma balacesc in apa marii…

O zi la plaja as vrea sa fie o zi de relaxare, dar cateodata aglomeratia si zgomotele nu te lasa sa te bucuri cu adevarat, de frumusetea valurilor. Am ales  Costinesti-ul pentru ca este o statiune pe buzunarul fiecaruia, oferind o multime de posibilitati de distractie si recreere. Marea, soarele, plaja, locul intalnirilor estivale pentru tineri, toate ma duc cu gandul la vacanta si la tot ce este frumos acolo.

Ziua mai toti turisti se ingramadesc pe plaja, iar spre seara restaurantele si cluburile sunt pline pana la refuz.

Vreau sa ma plimb prin statiune sa vad si tarabele cu suveniruri( i-am promis mamei ca ii voi aduce ceva frumos de acolo sa aiba amintire de la mine), sa mai vad si terenurile de sport unde m-am jucat anul trecut, si multe alte frumuseti de acolo.

Sper sa ma distrez la fel de frumos cum m-am distrat atunci alaturi de prietenii  mei.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.