Refresh loader

Pliante Maxim Tipar

Pliante Maxim Tipar

Acum ceva timp unchiul meu si-a deschis un magazin. La inceputul afacerii nu ii merge foarte bine, nu prea avea clienti, locul era cam pustiu. Dar era foarte indraznet si pesimist, nu a incetat nici o clipa ca afacerea lui o sa se extinda, era foarte dedicat magazinului, cam tot timpul lui il investea acolo. Afacerea lui a fost cam la pamant jumatate de an, dar el tot spera.
Asta pana intr-o zi cand magazinului lui incepuse sa infloreasca putin, incepuse sa vina clienti, sa primeasca comenzi. Era foarte bucuros si avea un zambet permanent pe fata, doar ca nu voia sa se opreasca acolo, voia ca afacerea lui sa se extinda si mai mult, sa vina si mai multi clienti la magazinul lui si sa abia comenzi foarte mult, era extrem de dedicat magazinului.
Intr-o zi s-a gandit ca ar fi foarte bine si l-ar ajuta foarte mult cu inflorirea magazinului daca ar face comanda pentru pliante pentru magazinul lui. Asta l-ar fi ajutat foarte mult. Dupa ceva timp a inceput sa caute o firma foarte serioasa, cu experienta si cu preturi decente pentru a ii crea aceste pliante. A stat si a cautat o gramada de timp, intr-un final a gasit o firma care i s-a parul foarte buna, a apelat la Maxim Tipar.
Pliantul este o tiparitura care contine fotografii, prospecte, cataloage, informatii imprimate pentru reclama, indoite de cele mai mult ori pentru comoditatea utilizarii. Pliantele se tiparesc fata/verso, de obicei pe hartie lucioasa de 130 g, dar la ei in tipografie se pot tipari la cererea clientului si pe alt tip de hartie.
Tipografia Maxim Tipar ofera pliante de mai multe dimensiuni, pliante A4 la A5, pliante A5 la A6, pliante A4 la 10×21, iar daca nu ai un design pregatit te ajuta ei, tipografia lor are resursele necesare pentru a va ajuta sa raspanditi mesajul dorit printr-un design atragator.
In crearea unui pliant trebuie sa ai in vedere niste aspecte, cum ar fi, titlul trebuie intotdeauna sa iasa in evidenta si sa ii determine pe oameni sa citeasca mai departe, sa asociezi oferta cu alte produse deja populare, sa scoateti in evidenta lucrurile care va fac diferiti de concurenta, trebuie neaparat sa includeti in pliant si datele de contact. Sunt multe magazine concurente, iar toate vor sa aiba cat mai multi clienti, de aceea trebuie sa te faci diferit de ei, sa ai un stil cat mai bun de a atrage clientii.
Fie ca doriti sa atrageti atentia asupra unui eveniment local, un nou produs, sau pur si simplu sa faceti cunoscuta afacerea dumneavoastra printre potentialii clienti, pliantele sunt o solutie perfecta pentru a va transmite mesajul. Aceste materiale promotionale pot fi trimise prin posta, afisate la intrare in magazin, distribuite pe strada sau atasate la reviste.
Pliantele trebuie distribuite in zonele in care oamenii lucreaza, circula des sau locuiesc acolo.
Dupa ce unchiul meu a creat pliante, le-a distribuit si a luat in vedere toate criteriile de mai sus, magazinul lui chiar incepuse sa aiba un adevarat succes.
New Bitmap Image

Pliante – Maxim Tipar

https://ro.wiktionary.org/wiki/pliant

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link