Refresh loader

Pompe de toate felurile

Pompe de toate felurile

Am un prieten mai vechi care de curand si-a cumparat o noua casa. Era una eleganta, frumoasa, dar trebuie sa ii faca gradina cat mai frumoasa, sa aiba o gradina de vis. A vazut pe la alti prieteni de ai lui ca in gradina isi facuse o fantana arteziana, s-a gandit ca ar arata frumos sa isi faca si el una in curte.  Stia ca o fantana arteziana va face gradina sa straluceasca. Asa ca a angajat oameni specialisti pentru asta.

Acum avea nevoie si de o pompa submersibila pentru acea fantana. S-a pus pe cautat. S-a dus prin oras s-a uitat prin fel si fel de magazine speciale pentru asa ceva, dar nimic, nu gasea o pompa care sa ii inveseleasca buzunarul. Ziua urmatoare s-a dus si a cautat si prin alte orase, sperand ca va o gasi o pompa pentru bugetul pe care il avea el, dar au fost doar niste vise spulberate. Dupa ce a ajuns acasa a mai stat si s-a gandit ca ar fi mult mai util daca ar cauta pe net o astfel de pompa. A stat a cautat pe o multime de site-uri, s-a uitat la diferite oferte. Intr-un final a gasit un site special pentru asa ceva, care avea pompe de toate felurile, printre care si pompa submersibila care ii putea face buzunarul sa zambeasca, toate pompele de la tricomserv.

O firma serioasa, care respecta clientii si care au niste preturi senzationale.

Echipa de vanzari a acestei firme este la curent cu cele mai noi tehnologii in domeniu, testeaza si recomanda produse clasice dar si noi descoperi.

Alaturi de partenerii lor, atat producatori cat si firme de constructii, reusesc sa ofere cele mai bune servicii clientilor finali.

Expert Install Group este una dintre putinele companii de profil ce poate sa ofere clientilor sai preturi mici pentru produse de o calitate superioara, profesionale. Data fiind specificitatea firmei de a putea acoperi nevoile unei companii mari printr-un volum de marfa generos, pot sa sustina si un segment de clienti care sa gaseasca cel mai bun raport calitate pret din piata.

Si pe langa pompa de care are nevoie acea fantana gospodariile au nevoie de pompe de apa pentru ca tu sa iti indeplinesti activitatile zilnice fara probleme. Definitia corecta a unei pompe de apa se refera la un echipament folosit pentru a transporta apa din puturi, lacuri si fantani in scopul alimentarii diversilor consumatori. Din punct de vedere constructiv are trei componente principale: motor electric, unitate pompare si carcasa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link