Refresh loader

Pompe si hidrofoare

Pompe si hidrofoare

Acum ceva timp habar nu aveam ce sunt alea pompe si hidrofoare, dar fiind curios din fire, imediat m-am documentat si asa am reusit sa aflu ce sunt. Ca sa iti cumperi o motopompa , cel mai bine ar fi sa cautati la TotalTools. Acolo veti gasi tot felul de pompe si hidrofoare, exact ce aveti nevoie pentru treburile voastre.

Hidrofoarele reprezinta o instalatie care poate asigura presiunea necesara in reteaua de distributie a apei dintr-o cladire. Cand vrei sa cumperi asa ceva mai intai trebuie sa te interesezi daca este pompa sau hidroforul care va trebuie, care v-ar folosi , caci ele sunt impartite in mai multe categorii.

Aceste pompe daca nu sunt instalate cum trebuie pot fi periculoase, parerea mea cand doriti sa le instalati ar trebui sa chemati un specialist in asa domenii, sa va monteze instalatia, si atunci sa faca si verificarile necesare.

Orice persoana care detine un hidrofor trebuie sa stie ca nu e bine sa fie tinut aproape de cei mici, ei sunt foarte curiosi si nu poti stii ce se poate intampla. Nu este bine sa folositi pompa submersibila decat pentru apa, in nici un caz pentru alte lichide sau in combinatie cu substante chimice.

Cei care folosesc pompe submersibile este bine sa verifice daca functioneaza bine, sa nu aiba probleme. O persoana daca foloseste apa doar pentru consum casnic, nu pentru irigat, poate fora la adancime de cel putin 12 metri, pentru ca panza freatica de suprafata nu este intotdeauna asa cum vrei. Dar pentru a ridica apa de la o asemenea adancime este nevoie de un hidrofor mai puternic.
Este foarte bine cand te poti documenta inainte despre pompe si hidrofoare, ca sa stii cum procedezi si sa apelezi la o persoana specializata, ca sa le poata instala.
In ziua de astazi foarte multa lume foloseste hidroforul, si daca este cineva care isi doreste sa aiba asa ceva poate face comanda la TotalTools, aici produsele sunt de o buna calitate si livrarea se face in scurt timp oriunde in tara.
Un hidrofor de mare putere poate asigura suficienta presiune pentru a transporta apa acolo unde este necesar.
Sa va descriu doua dintre pompele care l-au interesat pe tatal meu.

1.Motopompa MPT23-30 – care este o motopompa pentru ape conventional curate foarte buna.

2.Motopompa pentru apa murdara SCWT-80 – care din cate se poate vedea si din numele ei este o pompa pentru apa murdara.

TotalTools este foarte serioasa si prompta, si va poate face viata si munca mai usoara, de aceea este bine daca vreti sa aveti, o simpla comanda la ei este ceva foarte necesar pentru voi. Mai ales ca livrarea este una rapida si eficienta.

pompa

“Total Tools reprezintă un proiect profesionist curajos şi îndrăzneţ atât la nivel judeţean, cât şi la nivel naţional.  Şi asta pentru că firma a luat fiinţă în anul 2008, într-un moment în care tot mai multe companii  hotărau să-şi încheie activitatea, descurajate fiind de criza economică mondială şi de efectele acesteia.

Indiferent de perioada critică ce se instalase deja la momentul deschiderii sale, dar şi care a urmat imediat după aceasta, Total Tools şi-a urmat dezideratul stabilit încă din prima zi. Şi anume acela de a oferi calitate şi profesionalism prin produsele şi serviciile dedicate clienţilor şi/sau partenerilor săi.

Total Tools are ca principală activitate comercializarea de aparate de sudură, scule electrice şi de mână, pompe, hidrofoare, generatoare de curent şi sudură, compresoare de aer, utilaje de construcţii, scule pneumatice, spălătoare cu apă sub presiune, burghie, produse abrazive şi discuri diamantate, instalaţii, sisteme irigaţii şi echipamente pentru zootehnie.

Fiind cel mai mare showroom de specialitate din judeţul Hunedoara, reprezentăm cu succes producători consacraţi de aparate de sudură cum ar fi: Telwin, Lincoln Electric, Deca, Stanley şi Tehnoweld. ”

Persoană de contact: Albert Fazakas

Tel: 0734 890 622

0741 278 193

E-mail: marketing@totaltools.ro

festool@totaltools.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link