Refresh loader

Porti si sisteme de acces automatizate de la Nice.com

Porti si sisteme de acces automatizate de la Nice.com

Daca in preistorie oamenii locuiau in pesteri, ale caror intrari nu erau in niciun fel asigurate, odata cu primele locuinte construite de om au aparut usile si apoi, portile. Dupa mii de ani in care portile si alte sisteme de acces au fost actionate manual, in secolul XX au aparut si sistemele de automatizari porti.

Ca urmare a dezvoltarii sectorului imobiliar si a pietei rezidentiale, a aprut si nevoia de siguranta, adica de sisteme de acces automatizat intro locuinta sau intr-un ansamblu de locuinte, intr-un imobil de orice tip, intr-un depozit, intr-un parc industrial etc. Doritor de progres si confort, omul modern nu mai vrea sa coboare din masina atunci cand pleaca la serviciu sau cand se intoarce acasa. Isi doreste sa deschida imediat, la apasarea unui buton al unei telecomenzi poarta de intrare in curte sau usa garajului in care isi tine masina.

In Occident din ce in ce mai multe ansambluri rezidentiale sau comunitati sunt imprejumite si dotate cu porti de acces „inteligente” care pot fi actioante de la distanta de catre rezidenti. Locatarii unor ansambluri rezidentiale dotate cu astfel de sisteme pot fi siguri ca in mica lor comunitate nu patrund persoane neautorizate sau masini care sa le ocupe locurile de parcare. In ultimii ani, din ce in ce mai multe sisteme de acest gen sunt instalate si in Romania, atat la locuinte particulare cat si la ansambluri rezidentiale.

Firma bucuresteana SC. Nice CFT SRL le ofera tuturor celor preocupati de securitatea locuintei lor sau a unor ansambluri rezidentiale ori a unor obiective industriale ori de alta natura o bogata gama de porti si sisteme de acces automatzate, grilaje metalice si rulouri exterioare, bariere parcare si piese de schimb pentru toate acestea. Nice.com va ofera tot ce va trebuie pentru a asigura siguranta locuintei sau a afacerii dvs: porti batante si culisante, cu lungimea de 2 pana la 7 metri si cu o greutate de la 100 la 1000 de kilograme, usi de garaj, bariere automate, precum si sisteme de telecomanda pentru actionarea acestora, atat in dimensiuni standard cat si pe comanda speciala.

Accesul intr-o locatie se poate face cu o cheie de acces, in mod traditional, cu ajutorul unei cartele automatesau cu telefonul mobil, prin apelarea unui anumit numar de telefon. Sceste metode de acces pot fi combinate sau personalizate in functie de cerintele clientului. La pierderea unei cartele de acces sau a unei chei, Nice.com va ofera cartele sau chei identice, compatibile cu sistemul de acces pe care l-ati achizitionat. Toate aceste produse, care corespund normelor europene si internationale de securitate, ofera siguranta si fiabilitate in exploatare, in orice conditii, fiind absolut sigure de utilizat si usor de folosit de catre oricine.

Trebuie mentionat faptul ca sistemele oferite de Nice.com pot functiona chiar si in caz de pana de curent, daca alegeti o varianta dotata cu un acumulator care in astfel de situatii neplacute se activeaza automat. Toate aceste sisteme automatizate de acces sunt prevazute cu lampa de semnalizare, antena radio si un motor care deschide si inchide poarta sau usa garajului. Exista chiar si sisteme automatizate la care motorul este „ingropat” in pamant pentru a oferi o estetica mai buna intregului ansamblu.

Nice.com va poate instala un sistem de acces automat oriunde doriti, in cel mai scurt timp, la cel mai inalt nivel de calitate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link