Portofele

Portofele

Acum ceva timp mi-au venit niste rude care locuiau in afara. Toata familia era foarte fericita pentru ca i-am revazut dupa foarte mult timp. Voiam sa ii facem sa se simta bine, nu stiam ce sa organizam sa ne simtim bine si noi, dar si ei. Iar pe langa asta, ei au venit cu o multime de cadouri pentru noi, nu voiam sa lasam asta asa, voiam sa cautam cadoul ideal pentru fiecare, dar nu orice cadou, un cadou frumos, interesant, de care sa se foloseasca si sa ii fie util, dar sa fie si pe gustul lor. Dar asta voiam sa o lasam dupa ce gaseasca un loc interesant in care sa mergem cu totii, ne gandisem sa organizam o mica excursie intr-un loc frumos din Romania. Fiecare membru din familie avea cate o sugestie diferita fata de ceilalti membrii, deci din multe pareri, dorinte si opinii trebuia sa alegem una, dar nu oricare, ci cea mai potrivita, nu stiam daca cei veniti au aceleasi placeri ca inainte sau nu. Asa ca mai intai am stat sa ii tragem de limba, sa vedem daca si-au mai schimbat parerile sau au ramas tot aceleasi placeri ca si inainte. Asa ca am vorbit destul de mult cu ei pe aceasta tema, dar incercat sa purtam o discutie cu ei incat sa nu se prinda ce surpriza vrem sa le pregatim. A fost usor, am aflat imediat ceea ce isi doresc, asa ca am inceput sa organizam in liniste totul, fara ca ei sa stie ceva. A fost simplu, nu a durat mult timp, intr-un final rezolvasem totul. Cand le-am spus ca peste 2 zile urmeaza sa plecam intr-o mica excursie unde isi doreau ei au fost foarte fericiti si ne-au multumit din toata inima, dar si noi eram fericiti pentru ca am putut sa le facem pe plac.
Dar acum venea si a doua chestie, cadoul potrivit pentru fiecare dintre ei. Din cate stiam noi, ei aveau o problema cu portofelele, le placeau foarte mult portofelele mai speciale, nu orice portofel gasit in orice magazin, dar in ciuda faptului ca aveau bani, isi cumparau foarte rar portofele, chiar daca cel pe care il aveau incepea sa se rupa sau sa se jerpeleasca. Asa ca toti ne-am decis sa culegem cate un ban de la fiecare din familie si sa cumparam cate un portofel pentru fiecare dintre ei, dar cum lor nu le placea orice portofel, trebuia sa adunam mai multi bani de la fiecare, dar nu era o problema, faceam asta cu cea mai mare placere. Dar inainte sa stragem banii, trebuia sa cautam portofelul potrivit pentru fiecare. Cum nu mai aveam mult timp la dispozitie, am inceput cautarile internet, era locul cel mai potrivit sa gasim rapid ceea ce voiam si aveam o gama mult mai mare de produse. Nu a durat mult timp sa gasim site-ul potrivit pentru asta.
Pentru ea am gasit un portofel foarte dragut, un portofel dama Unika Black, facut din piele naturala neagra la exterior iar la interior piele neagra si rosie. Acest portofel avea 12 buzunare pentru carduri si 4 compartimente generoase pentru bancnote sau alte documente si un buzunar cu fermoar pentru monede. Am gasit foarte rapid cadoul potrivit pentru ea.

Acum nu trebuia decat sa gasim un portofel ideal si pentru el, desigur ca l-am gasit pe acelasi site. Pentru el am gasit un portofel Unika Oldtime barbati. Si acest portofel era foarte spatios si facut dintr-un material foarte bun. Iar acum, dupa ce am gasit cadourile ideal pentru amandoi am strans bani de la toti membrii familiei si am cumparat aceste portofele.

Desigur ca nu le-am dat cadourile acasa, am asteptat pana am ajuns in locul unde organizasem excursia si le-am facut surpriza acolo. Amandoi au fost foarte impresionati, niciunul nu se asteptau la asta si au fost foarte multumiti pentru cadouri si foarte fericiti pentru surpriza facuta.
Am gasit cadourile la compania SC Neos Plus SRL , sitata pe Str. Dr Ioan Ratiu BL Av 4 Ap 6, Alba Iulia Romania. Program de relatii cu clientii: L-V 09:00 – 18:00. Numar de telefon : +40 727 449 229.

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.