Refresh loader

Povara lui

Povara lui

Ce poti face cand vrei sa ajuti pe cineva sa scape de o povara ce o are pe umeri?

Te intrebi, si iar te intrebi, si nu stii ce raspuns sa ii dai. Ai vrea sa il ajuti din tot sufletul, dar parca nimic nu vrea sa iti iasa bine. Simte ca toata lumea este impotriva lui, ca nimic nu il mai poate ajuta sa scape de povara ce ii mistuie sufletul, si ii amareste viata. Totul este o mare furtuna care parca nu s-ar mai opri, dar el tot spera sa ajunga undeva mai bine. Deja simte ca ii cedeaza inima, dar ar vrea sa fie mai puternic decat este, si spera intr-o zi ca se va termina totul, si va ajunge la normal. Cum ar spune: totul sau nimic!

Se plange la toata lumea, dar parca nimeni nu-l asculta, nu-l intelege. Asa este pana nu te pui in pielea omului nu ai cum sa il intelegi. Trebuie sa treci prin asa ceva ca sa stii cum este suferinta lui, si plansetele lui noapte de noapte. Ii urla sufletul in el, vrea sa se elibereze de tot stresul care il acumuleaza zi de zi, dar nu stie cum sa procedeze.

Asa ca ia o decizie, si pleaca spre marea libertate. Poate voi va intrebati: unde?

Numai el stie, dar eu totusi va voi spune; a plecat in largul lui de om cu suflet bun, si trist totodata. Nu stiu daca v-am lamurit, dar i-am promis ca nu il voi da de gol cu ceea ce va face, sau ceea ce a facut.

As vrea sa fie macar un pic ajutat, macar de oamenii lui dragi, dar parca pe nimeni nu intereseaza suferinta lui, sau ce vrea el, si ce va fi cu aceasta povara grea dupa umerii lui. Deja calmitatea s-a dus, nu mai are nici un pic de rabdare, ar vrea sa ia totul de la capat, sa fie totul bine ca la inceput. Dar asa ceva nu se mai poate absolut niciodata, ce a fost, a fost.

Cum as putea sa ii explic ca as vrea sa il ajut din toata inima, dar chiar nu stiu cum, poate doar el prin propiile puteri se va putea ajuta, nimeni altcineva.

Asta este viata lui grea, merge inainte fara sprijinul nimanui, doar el.

Sper ca ii va fi bine pana la urma, si totul va recurge la normal ca si inainte.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link