Refresh loader

Poveste de dragoste incheiata cu multa suferinta

Poveste de dragoste incheiata cu multa suferinta

Imi povestea un amic intr-o zi cum a luat nastere o poveste de dragoste intre el si o  fata. Inceputul idilei a fost unul promitator, cu plimbari sub clar de luna, urmate de nopti pasionale de amor si dimineti cu somn dulce, incatusati unul in bratele altuia. Parea ca totul mergstruna intre ei doi si ca nimic nu putea zdruncina legatura care ii unea, asa ca, pentru prima data in viata, el incepuse sa se gandeasca la casatorie; cat despre avertismentele baietilor, cum ca tipa ar fi pe interes, si ca ar avea alt amant, uitase cu desavarsire.

Asta pana intr-o zi, cand a primit un telefon de la un amic, care i-a zis ca o zarise pe iubita lui cu un tip intr-un parc. Cand a auzit, ii venea sa isi dea cu pumnii in cap de ciuda ca nu si-a ascultat prietenii. S-a gandit intai sa o urmareasca, dar ii era prea teama ca se va adeveri spusele prietenilor, dar nu mai avea astampar, trebuia sa afle neaparat. Era adevarat, il insela. El pretindea ca se pricepe la oameni si, in special, la femei, de aceea a primit-o la inceput cu bratele deschise si i-a oferit inima lui.

A suferit cat a suferit, dar, pana la urma, s-a vindecat. Si, incet, incet, cu timpul, aproape ca uitase de relatia lor, cu toate ca eu cred ca in sufletului inca o mai iubea. In ciuda faptului ca sufletul lui era zdorbit de durere, cu greu a trecut peste despartire, “norocul” nu a vine numai din parte lui, a avut toate persoanele apropiate langa el, de la familie, la prieteni, toata lumea il sprijinea, il consola, toti se chinuiau sa il indemne sa treaca peste aceasta despartile, toata suferinta pe care o avea in suflet ii afecta enorm de mult santatea, insa, intr-un final a reusit sa treaca definitiv peste acest eveniment neplacut.

Vezi si povestea unei fete

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link