Povestea multor pasiuni

Ma uitam la ei, crunt si furios, ceea ce li s-o parut foarte ciudat. La urma urmei nu aveam dreptul sa ma manii atat de tare, deoarece fara voia lor imi facusera un serviciu: pusesera capat unei placeri tocmai in momentul in care, chiar din pricina intensitatii ei, urma sa se preschimbe in durere sub propria-i violenta. Exista o stiinta careia nu i se acorda toata consideratia ce i se cuvine, si anume stiinta de a te opri la timp.

Uneori, stand culcat alaturi de o femeie, ii treci bratul pe sub talie, la inceput incerci o mare voluptate simtindu-i usoara caldura a corpului, pielea dulce si catifelata. Frumoasa adoarme in aceasta dragastoasa si incantatoare pozitie; pieptul se ridica odata cu fiecare respiratie mai adanca si mai regulata a somnului, muschii se destind. In acelasi timp bratul iti amorteste sub greutatatea ei,incepi sa iti dai seama ca e o femeie si nu o silfida, dar nu ti-l retragi pentru nimic in lume.
Si sunt multe motive carete impiedica; primul, e destul de periculos sa trezesti o femeie langa care stai culcat, ar trebui sa te simti in stare sa substitui visului ei delicios, fiind sigur ca viseaza, o realitate si mai delicioasa inca; al doilea; rugand-o sa se ridice putin ca sa-ti retragi bratul. Deoarece ai simtit placere stand in pozitia asta, iti inchipui ca, pastrand pozitia, ai putea s-o simti in continuare, ceea ce este inselator. Bietul brat se simte prins sub greutatea care-l striveste, sangele se opreste, nervii se contracta si amorteala te inteapa cu milioane de ace. Salteaua pe care stai si spatele zeitei tale reprezinta cu destula precizie cele doua parti ale trunchiului de copac care s-au unit din nou.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.