Povestea unor tineri

Avea 20 ani, intrase la facultate, isi alesese sa faca naveta saptamanal, ca sa fie sambata si duminica alaturi de familie. Isi iubea parintii si fratele, nu isi dorise niciodata sa fuga de acasa, ca mai toti colegii lui. In timpul saptamanii, locuia la camin, impartea camera cu doi colegi.

Intr-o duminica seara statea cam sacait pe peron, asteptand trenul. Il astepta o saptamana de teste si eseuri, unele dintre ele fiind cele mai plicticoase materii. Cand sa soseasca trenul, spre peron a navalit o fata, a dat peste el, iar din cauza impactului, s-a trezit la pamant. Din fericire, nu s-a lovit prea tare la cap, era acoperit cu gluga de la canadiana. Fata cand l-a vazut trantit s-a aplecat peste el si i-a intins mana sa il ajute sa se ridice.
Era atat de frumoasa, avea niste ochi minunati, o figura zambitoare.
L-a ajutat sa se ridice, au urcat repede in tren si s-au repezit amandoi spre usa de la compartiment. Imediat s-a gandit ca intre el si fata aceea se va naste o poveste, chiar picase la tanc in viata lui. Au ras tot drumul, cum nu mai rasese el de mult. Avea un umor irezistibil, ii placea sa imite pe multe dintre cantaretele noastre, avea o voce foarte frumoasa.
Tot discutand tot felul de povesti nici nu si-au dat seama ca au ajuns la destinatie. S-au despartit in gara, si a fost convins ca o sa se revada si ca vor avea parte de povestea lor.
Dupa cateva saptamani , s-au intalnit din nou in gara. Erau foarte bucurosi ca s-au reintalnit. L-a intrebat daca in acea seara nu ar vrea sa mearga cu ea la o petrecere. Normal ca a acceptat. Acolo toti vorbeau tare, radeau si gesticulau, doar ei erau tacuti si se priveau pe furis. Era evident ca se simteau atrasi unul de celalalt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.