Prezenta obligatorie la cel mai cool Music Festival din Mai 2018

Prezenta obligatorie la cel mai cool Music Festival din Mai 2018

Vineri 25 Mai 2018, prima editie a Festivalului Old Blacks cheama toti fanii muzicii rock si underground din Romania sa achizitioneze bilete de pe iabilet.ro, pentru a beneficia de reducerea de pe site.

La acest Festival vor partecipa mai marii rock-ului romanesc, Iris si Trooper urmati de multe alte formatii precum formatia Vita-de-vie, Subcarpati. Bucuria cea mare vine din zona fanilor Subcarpati, deoarece stilul lor hipstaresc a reusit sa atraga mii de tineri romani sa ii apropie mai mult de radicinile culturii romanesti. Subcarpati incorporeaza in stilul lor unic de hip-hop elemente din muzica traditionala romaneasca iar versurile sunt friendly si versurile lor indeamna la o aprofundare a culturii romanesti.

Old Blacks Festival invita toti fanii de muzica buna la Arenele Romane din Bucuresti, pentru a partecipa la evenimentul care marcheaza sosirea Verii si a multor alte festivaluri care vor aparea in lunile care o sa vina.

Cei care doresc sa partecipe la concertul de Vineri 25 Mai trebuie doar sa inte pe iablit.ro si pot sa profite de promotia existenta sis a achizitioneze biletul al un pretul avantajos de numai 65 lei. In schimb cei care isi vor achizitiona biletul de la intrarea festivalului ii va costa un total de 99 lei.

Prezenta care devine obligatorie merita fiecare leu cheltuit, deoarece fanii se vor bucura de 7 ore de muzica in aer liber si de formatii care au facut istorie.

Este inceputul de weekend pe care toti si-l doresc, muzica buna, distractie cu prietenii si o bere rece.

Desi este la prima editie Old Black Festival este un bun inceput de a promova artistii care sunt in voga in aceasta perioada.

Recoamand festivalul deoarece, artistii au demonstrat in trecut ca merita sa fie auziti si experienta traita la un concert este mereu unica.

Name (required)Email (required)Website

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.