Prietenii care iti sunt alaturi in cele mai grele momente

Prietenii care iti sunt alaturi in cele mai grele momente

Cand scriu aceasta pagina din jurnalul personal consider reprezentantii firmei Funerarenicolas.ro cei mai buni prieteni fiindca au fost alaturi de noi in cele mai grele momente ale vietii.
Sunt clipe in care ai de rezolvat probleme coplesitoare si ai fi gata sa scoti sume uriase de bani din buzunar pentru asta, ba chiar faci oferte tentante, dar nimeni nu doreste sa te ajute, desi ai pus banii pe masa.
Cine s-ar fi dus dupa mortul nostru sa il aduca acasa cu masina potrivita, sa alerge dupa acte, sa intocmeasca in mod profesionist dosarul de repatriere ca totul sa fie legal?
Cine s-ar fi ocupat atat de bine de toaletarea, manipularea si pregatirea trupului neinsufletit pentru a fi redat familiei?
Nu, asta nu se poate uita! Nu pot uita niciodata ca mi-au dat timp sa ma obisnuiesc cu gandul ca sotul meu mult iubit a plecat intr-o lume mai dreapta si mai buna, departe de tara.

Sa am iertare, dar nu am fost la fel de puternica asemnea Vitoriei Lipan si nu-mi pasa ca ma judeca gresit lumea! Am facut tot ceea ce a fost mai bine pentru el, pentru copiii nostri si pentru familie. Nu puteam sa ii las singuri in tara si sa plec si eu, fiindca ar fi fost terminati psihic la gandul abandonului total.
Am fost nemaipomenit de inspirata, cand i-am ales sa asigure repatriere decedati international.

Mi s-a luat o piatra de pe inima cand au acceptat sa se ocupe de tot, iar eu am avut timp sa ma pregatesc sufleteste sa-l primesc acasa si sa ne intalnim pentru ultima data.
Mi-au explicat rabdatori ca sunt necesare doua sicrie pentru repatriere internationala si ca ma vor tine la curent cu operatiunile si transportul.
Rememorez totul. Incurajarile lor la telefon, cand i-am sunat si am stabilit primul contact, tinuta soferilor, aspectul impecabil al masinii.

Isi indeplinisera misiunea la superlativ. Pretul pe care l-au cerut era infim fata de tot ce facusera pentru noi. Ei ne-au redat tatal, sotul, omul plecat sa asigure familiei un trai mai bun
Nu mi-as fi iertat niciodata sa nu-l pot aduce in tara, iar singura nu as fi putut face asta!
As vrea ca ei sa stie cat le sunt de recunoascatoare ca avem un mormant la care sa ne ducem si pe care sa il ingrijim, iar el doarme linistit in cimitirul din sat. Ne ducem pe rand sa-l vizitam si sa-i punem flori pe mormant, iar candelele ard mereu.

Firmele care asigura transport decedati international ofera oamenilor indurerati cel mai mare ajutor: ii aduc pe cei dragi acasa. Dintre toate firmele existente pe piata, Funerarenicolas se distinge prin discretie, eleganta, calitatea serviciilor.

Lacrimile de pe obraji mi s-au uscat, cele din suflet izvorasc de cate ori mangai si vad copiii, rodul iubirii noastre! Ei m-au ajutat sa merg mai departe, sa reiau viata si sa nu ma las coplesita de pierderea catastrofala.

Mi-ar placea ca toti oamenii sa stie de existent acestor profesionisti, care prin experienta si serviciile lor usureaza sarcina apartinatorilor celui care a inchis ochii pentru totdeauna departe de tara…

Next PostRead more articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.