Refresh loader

Prima parte din creepypasta

Prima parte din creepypasta

Prima parte din creepypasta

download (5)_200x200

Prima poveste se numeste 1999, incepe cu un blogger canadian care si-a adus aminte de un show care l-a vazut in 1999, in cercetarile sale a aflat ca era cel mai probabil condus de un om din zona, care era mai mult ciudat, si mai putin curat, la motive. Dupa ce a intrat pe mai multe forumuri si a vorbit cu mai multi oameni care urmareau acel show, a aflat ca cel mai probabil omul care conducea show-ul, care era de buget redus, momea copiii la el acasa, cu scopul de a-i sacrifica. Pana la urma acea emisiune a fost inchisa. Politia a venit, a facut cercetari si l-a gasit pe sadicul om, imbracat in urs, facandu-si emisiunea. Episoadele erau care mai de care mai ciudate. Insa unul dintre episoade le batea pe toate. Arata doar o mana in fundal, care se zbatea ca si cum ar fi tinuta fortat de cineva, iar apoi de acea mana din fundal incepea sa se aproprie o alta mana. Episodul se numea “Nu te juca cu foarfeca”. Acea mana a inceput sa injunghie repetat mana micuta care era in fundal, pana nu a mai ramas nimic decat osul, in timp ce sunete groaznice de lovire a metalului cu osul erau pe fundal.

Urmatorul creepypasta se numeste “Candle Cove” si reprezinta un forum pe care oamenii discutau despre o emisiune pentru copiii, pe care o urmareau in anii 70. Emisiune in care o fetita avea prieteni imaginari pirati. Emisiunea a fost destul de discutata. Asta mai ales ca intr-un episod, pe intreaga durata a episodului nu se auzeau altceva decat tipete, iar acea fetita statea ghemuita in coltul unei camere, ascultand tipetele si murmurand ca si cum ar fi facut treaba asta multe ore in sir. In timp ce discutau mai multi si depanau amintiri cu privire la acest program pentru copii, amintirile au inceput sa devina din ce in ce mai intunecate, sa isi aduca aminte tot mai multe lucruri mai deranjante. Incepuse sa isi aduca aminte de rau-facatorul din emisiune, un om care se numea Skin Taker, cel care iti jupoaie pielea. Nu era un om normal pentru ca gura lui nu se inchidea cum se inchide una normala si nu mesteca la fel ca noi , ci mandibula sa iesea in fata si tragea inauntru mancarea. Iar intr-un episod cand fetita a intrebat de ce are gura asa , el a ignorat-o , s-a uitat drept in camera si a spus ca este asa pentru ati putea jupui si mesteca pielea. La un moment dat unul dintre comentatorii din forum-uri a devenit curios cu privire la cat de reala era emisiunea, si si-a intrebat parintii daca nu cumva isi aduce el aminte o prostie, parintii sai au zis ca e prea ciudat ca el in fiecare duminica le cerea sa porneasca televizorul pe un canal, pe care nu era nimic, erau doar pureci si statea si se uita acolo pentru o jumatate de ora.

Unde merg copiii rai. Aceasta poveste descrie experienta unui fotograf care a vrut sa afle mai multe despre emisiunea lui preferata din copilarie , care rula in timpul razboiului din Liban. In acesta emisiune erau aratate mai multe tehnici de cum sa-ti ti copii sub control , cum sa-i sperii si sa-i ameninti ca daca nu se culca vor patii diferite lucruri rele. Lucrul care a ramas cel mai puternic in memoria fotografului a fost finalul fiecarui episod, arata o usa verde, cu un lacat pe ea, si camera venea din ce in ce mai aproape spre usa. Pe masura ce se apropia de usa, tipete se auzeau tot mai tare, si mai tare, si mai tare, crescand in intensitate pana cand nu mai puteau fi suportate. Erau tipete de copii, iar cand ajunge-ai la limita litere apareau pe ecran si scria “Aici ajung copiii rai”, astfel se termina episodul. Dupa cativa ani in sfarsit fotograful a gasit locul unde se filma aceasta emisiune. Si cu toate ca locul parea abandonat de foarte multa vreme pentru ca asa era, a gasit usa aceea care i-a ramas lui in memorie, iar dupa acea usa era o camera in care a gasit urme de sange,par, fecale, jucarii si haine de copii. Iar lucrul care l-a speriat cel mai rau, in mijlocul camerei era un microfon.

The Rake

Prima parte din creepypasta

In 2003, in Nordul Americii, un incident care implica o creatura care semana cu un om, a starnit foarte mult atentie din partea oamenilor si a stirilor. Dupa ce povestea si-a terminat cursul a ajuns la apogeu si pe nimeni nu a mai interesat de ea, documentele cu privire la acest lucru au disparut. Pana in 2005, cand o echipa de cercetatori ai acestei creaturi, au gasit documente din secolul 12, pana in anul 2005. Una din povestile cu privire la acea creatura, avusese loc cu un an inainte, iar o femeie descria cum intr-o noapte statea in pat si a auzit un sunet. Sotul ei s-a trezit, s-a uitat la ea si a intrebat-o ce se intampla, dar nimic nu s-a intamplat. S-a pus inapoi la culcare, dar in timp ce se putea inapoi in pat, a observat ca cineva sau ceva statea la capul patului, cum spatele spre ei, cu spatele gol, semanand cu o combinatie de caine si om. Imediat barbatul a pus mana pe un cutit, dar era prea tarziu, deja acea creatura era la 30 de cm de fata lui si se holba in ochii sai. Dupa un minut de holbare, s-a ridicat in picioare si a alergat catre dormitorul copiilor acestei familii. Parintii inspaimantati au fugit dupa el, dar era prea tarziu, fetita lor era intr-o balta de sange aproape sa moara, ultimele cuvinte spuse au fost “el este The Rake”. Apoi la fel de misterios cum a aparut, a si disparut, nemaifiind vazut niciodata.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link