Refresh loader

Prime Studios – un salon, mai multe oportunitati

Prime Studios – un salon, mai multe oportunitati

Este un studio in Bucuresti la care femeile interesate se pot angaja daca vor sa isi schimbe viata. Pe numele sau Prime Studios, acest studio de videochat pune la dispozitie celor interesate o oferta de angajare de nerefuzat. Pachet salarial avantajos, program de lucru flexibil, mediu de lucru placut si alte avantaje ce nu pot fi trecute cu vederea.

Pentru a fi model de videochat nu trebuie numaidecat sa porti marimea XS la haine sau sa te incadrezi in anumite tipare sau standarde. Important este sa poti discuta deschis despre variate subiecte, sa mentii persoana cu care vorbesti interesata si sa stii limba engleza. Descopera mai multe despre un astfel de loc de munca, la acest studio de videochat in Bucuresti, in continuarea acestui articol.

Program flexibil – mai mult timp liber

Timpul este o mare problema in ziua de astazi. Mai bine spus lipsa lui. Parca nu avem niciodata timp sa facem ceea ce ne dorim pentru ca locul de munca ne ocupa aproape toata ziua. Iata ca la prime-studios.ro angajatele lucreaza in schimburi exact asa cum isi doresc. Pot alege din trei variante – dimineata, intermediar, seara – in functie de ceea ce vor sa faca in saptamana respectiva.

Tot ele aleg si daca vor sa lucreze peste program pentru a primi prime sau bonusuri. In tot timpul liber pe care il au acestea pot face tot ce isi doresc, ceea ce la un alt loc de munca nu au avut ocazia, pentru ca au si beneficiile materiale care le permit anumite lucruri.

Poti avea si tu un astfel de program daca decizi sa te alaturi echipei, iar despre asta poti sa vezi mai multe aici.

Sustinere si ajutor din partea echipei

Pentru orice problema intampina un model de videochat din cadrul Prime Studios aceasta primeste ajutor din partea echipei. Nu trebuie sa se descurce singura cu diverse probleme tehnice sau de alta natura.

Reprezentantii sunt mereu alaturi de angajate, fiind o relatie bazata pe incredere si respect. Angajatorii stiu cum sa mentina afacerea si cum sa le faca pe angajate sa lucreze intr-un mediu cat mai placut, lipsit de griji si probleme.

Sa nu uitam de avantaje si premii

Pachetul salarial este foarte avantajos si deloc de ignorat, dar partea si mai buna este faptul ca in functie de anumite conditii modelele de la Prime Studios pot primi si alte premii. In functie de orele lucrate in fiecare luna sau chiar pe an acestea se pot bucura de niste avantaje.

Angajata care lucreaza cel mai mult intr-o luna beneficiaza la finalul acesteia de un city-break platit de firma, astfel incat sa se relaxeze si sa se intoarca la munca cu forte proaspete.

In fiecare an este o angajata care primeste si posibilitatea de a-si face o operatie estetica la un medic specializat. Interventii platite tot de angajatori. Avantajele sunt mereu prezente si cu siguranta iti vei permite foarte multe lucruri la care nici nu te gandeai, numai dupa cateva luni de munca.

Viata ti se poate schimba in mod pozitiv, deci acceseaza site-ul si descopera mai multe.

Contact:
0725 165 944.

2 thoughts on “Prime Studios – un salon, mai multe oportunitati

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap