Produse pentru intarirea imunitatii

De curand mi-am dat seama ca am imunitatea scazuta. Asa ca m-am decis sa iau cateva decizii in legatura cu asta si sa iau ceva bun pentru intarirea imunitatii. Am stat si am caut pe diverse site-uri un produs bun, si am dat peste immurin.

Normal ca am stat si am cautat chestii legate despre acesta, am intrebat prietenii daca au mai luat asa ceva, daca este bun. Intelesesem ca este destul de bun, dar normal ca eram curios cat de mult ajuta, asa ca mi-am dat comanda pentru el.

Organismul nostru are un sistem de aparare care sa ne protejeze de boli.

Imunitatea produsa de celulele B:  Celulele B sunt cele care produc anticorpii, fiecare celula producand un anumit anticorp. Astfel, cand o celula intalneste tipul de antigen pentru care este pregatit, se produce anticorpul corespunzator. Ele pot fi clasificate in cinci grupe: IgA, IgG, IgD si IgM (globulina cu rol imunitar).

immurin_-_2014-08-13_21-50-24_12962

Immurin are urmatoarele beneficii:

• Adhatoda vasica are efecte benefice pentru pacienții cu astm, bronşite, tuse cronică şi respirație îngreunată și îndepărtează durerea, crampele sau convulsiile
• Albizia lebbeck are proprietăți antiastmatice, antialergice, antifungice, antiinflamatoare, antimicrobiene și hipocolesterolemiante
• Cyperus rotundus are efecte benefice asupra metabolismului lipidic
• Clerodendrum serratum are proprietăți antiinflamatoare,antipiretice și este folosită în caz de dureri, inflamație și febră.

Dupa ce am luat immurin sistemul meu imunitar a devenit mai rezistent. Era foarte fericit si mandru de benficiile pe care mi le-a adus acesta.

Daca ai si tu un sistem imunitar slabit iti recomand immurin cu incredere.

Nu sti care sunt cele mai comune efecte al unui sistem imunitar scazut? O sa ti le spun eu: oboseala, infectii sau boli cronice. diaree, insomnie, depresie, probleme de piele, umflarea ganglionilor etc.

Este foarte bine sa ai grija de sistemul tau de aparare.

Immurin este la un pret foarte bun si accesibil oricarui om.

Dar pe langa asta am mai gasit un produs foarte bun pentru copii. Daca copilul tau are un sistem imunitar scazut ii poti da imunice forte . Se poate administra si adultiilor.

imunice_forte_-_2014-08-13_21-52-10_12963

Imunice forte are urmatoarele beneficii:

• Imunice Forte este un produs 100% natural special creat pentru stimularea imunității copiilor

• Contine 7 substante active naturale
• Nu interfera cu medicamente prescrise frecvent
• Cea mai mare concentratie de vitamina C naturala (concentratie de doua ori mai mare decat intr-o portocala)

Distribuie

Leave a Reply