Refresh loader

Produsele fitosanitare, pentru o recolta bogata

Produsele fitosanitare, pentru o recolta bogata

In momentul in care te hotarasti sa iti faci o gradina de legume, pentru a te bucura de roadele acesteia, trebuie sa investesti timp si atentie in ingrijirea lor. O planta, pana sa ajunga sa produca recolta, are nevoie de ingrijire cu ajutorul produselor fitosanitare pe care le gasesti pe piata.
La ce folosesc produsele fitosanitare?

In timpul cresterii lor, plantele pot fi atacate de catre diversi daunatori, ce pot afecta productivitatea.
Conteaza foate mult sa te informezi in privinta tratamentelor ce se pot face, dar si a modului corect de aplicare. Asadar, expertii recomanda folosirea de insecticide si fungicide pentru a preveni ulterioarele pierderi.
Fungicidele au inceput a se dezvolta relativ recent in istoria solutiilor fitosanitare. Acestea pot fi considerate medicamente pentru plante, care actioneaza in preventia si tratarea unor boli precum: mana, punctele negre, rapanul, punctele de pe frunze etc. Ele au rolul de a opri cresterea si dezvoltarea ciupercilor sau sporilor fungici.
Fungicidele pot fi de mai multe feluri: de contact (protejeaza suprafata plantelor), translaminare (destinate protectiei frunzelor, se aplica pe partea inferioara a acestora) si sistemice (acestea patrund prin tesutul vascular al plantei).
Magazinul online nuoricum.ro vine in ajutorul tau cu o gama larga de fungicide din care sa le alegi pe cele potrivite pentru cultura din gradina proprie.
Pe de alta parte, insecticidele sunt compusi chimici folositi pentru a controla si a combate insectele din agricultura. Acestea pot ameninta atat sanatatea umana, cat si animala. Insecticidele se impart si ele in 3 categorii: de ingerare, de contact, o combinatie intre cele de ingerare si contact si insecticide de respiratie.
Asadar, este important sa stii ca protectia plantelor trebuie facuta pe ambele cai, nu este suficient sa actionezi doar cu fungicide, spre exemplu.
Despre magazinul nuoricum.ro
Magazinul nuoricum.ro are o mare experienta in comercializarea de produse fitosanitare, punand la dispozitia clientilor o varietate de produse de calitate exceptionala, la preturi imbatabile.
Experienta echipei nuoricum.ro vine si din faptul ca aceasta este formata din horticultori care cunosc foarte bine nevoile clientilor si ii pot sfatui pe acestia in legatura cu produsele comercializate, ajutandu-i sa obtina culturi productive si de o calitate excelenta. Acestia te vor ajuta cu informatii cu privire la modul de folosire al produselor, iti vor spune la ce boli sunt expuse plantele si te pot chiar ajuta cu sfaturi in cazul in care doresti sa iti amenajezi o sera.
Urmand toate regulile de crestere si ingrijire, roadele muncii tale nu vor intarzia sa apara.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link