Profitati de ofertele atractive propuse de magazinul Expert Instal Group pentru motoare pentru pompe submersibile

Aveti nevoie de motoare pentru pompe submersibile si nu ati gasit inca o firma serioasa pe care sa va puteti baza? V-ati saturat sa umblati prin oras in cautarea unor motoare pentru pompe submersibile la un pret avantajos? De astazi inainte, puteti uita de aceasta grija si puteti deveni partener al magazinului online Expert Instal Group.
Ce trebuie sa stiti despre astfel de motoare pentru pompe submersibile?
Magazinul online va ofera mai multe variante de astfel de motoare pentru pompe submersibile: puteti astfel alege intre motoare submersibile monofazate sau trifazate, cu puteri cuprinse intre 550 w si 147 kw. Aceste motoare pot fi adaptate pentru toate tipurile de pompe submersibile multietajate, care respecta sistemul de cuplaj NEMA.
Pe site-ul www.shop-einstal.ro gasiti toate modelele de motoare pe care magazinului le comercializeaza. Aici aveti si filtre de cautare: tipul de motor: 4 sau 6 toli, tipul de tensiune alimentare: 230 V monofazate sau 400 V trifazate, putere si altele. La capitolul preturi, cu totii suntem foarte atenti si tocmai din acest motiv, trebuie sa aveti in vedere ca preturile practicate de acest magazin online sunt pentru toate buzunarele. Puteti cumpara un astfel de motor la pretul de 849 lei, la 1050 de lei, 2400 de lei sau chiar 4100 de lei.
Comanda puteti sa o plasati direct pe site-ul magazinului sau daca este mai comod pentru dumneavoastra, puteti sa sunati la unul din numerele de telefon 0766.261.392/ 0766.261.389 sau 0786.124.777. Pe pagina web a magazinului gasiti toate produsele, cu descrieri, schite si fotografii, astfel incat sa puteti alege produsul care se potriveste cel mai bine cu nevoile dumneavoastra.
Ce produse mai gasiti in oferta acestui magazin?
Expert Instal Group mai comercializeaza numeroase alte produse, grupate in mai multe categorii: apometre, boilere, sisteme de filtrare, sisteme panouri solare, tevi si fitinguri, sisteme de canalizari si deviere, dispozitive electrice, calorifere, puffere etc. Magazinul colaboreaza doar cu producatori seriosi, de incredere, ale caror produse sunt recunoscute la nivel national si international pentru calitatea lor deosebita.
Informatii privind livrarea si plata
Magazinul livreaza produsele sale in orice localitate din tara, prin intermediul unei firme de curierat rapid, in 24-48 de ore. In cel mai scurt timp veti primi la adresa indicata produsele comandate. Trebuie sa mai stiti ca pentru a comanda, valoarea minima a produselor trebuie sa fie 100 de lei. Pentru plata, va sunt propuse mai multe variante: ramburs, virament bancar sau in numerar la sediul magazinului, situat pe Soseaua Mihai Bravu din Bucuresti.
Care sunt modalitatile prin care puteti sa ii contactati pe cei din echipa companiei?
Daca aveti nevoie de mai multe informatii sau vreti sa stiti care sunt produsele care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastra, puteti sa ii contactati pe cei de la firma prin e-mail, telefon sau fax. Nu mai trebuie sa cautati motoare pentru pompe submersibile la alte magazine, ci puteti sa le cumparati acum, in doar cateva minute, direct din fata calculatorului, de la serviciu sau de acasa. Evitati astfel aglomeratia din magazine si timpul irosit in oras. Expert Instal Group va asteapta!

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.