Refresh loader

Programare si control la ginecologie

Programare si control la ginecologie

Nu este nici o rusine sa iti faci o programare ginecologie pentru un consult, asa cum se intampla in urma cu 50 de ani, cand toata lumea considera ca o femeie ajunsa la ginecologie s-a facut de rusine in sat. Este absolut normal si mai ales absolut necesar ca fiecare femeie trecuta de 18-20 ani sa isi faca periodic controale ginecologice, caci numai asa pot fi prevenite si tratate cu succes anumite boli grave. Exista si cateva reguli simple de fiecare femeie trebuie sa tina cont cand isi face o programare la ginecologie.
Cu cel putin 24 de ore inainte de consultul propriu-zis este interzisa a se avea orice fel de contact sexual, se vor evita tampoanele interne, cremele sau alte produse care ar putea da valori false analizelor. De asemenea, niciodata nu se merge la consult ginecologic in timpul ciclului menstrual. Nu cred ca mai este cazul sa amintesc aici ca de-a lungul intregii vieti igiena corporala trebuie sa fie permanent pusa pe primul plan.
Pentru persoanele care doresc sa isi faca o programare ginecologie recomand studierea platformei online http://www.consultaclick.ro, locul unde poate fi gasita cea mai apropriata clinica, dar si oricare dintre medicii ginecologi. Pentru o programare ginecologie este suficient ca persoana interesata sa aleaga medicul in functie de orarul pe care acesta l-a afisat pe platforma, de pretul cerut cerut pentru o consultatie sau chiar de referintele pe care alti pacienti le-au postat sub forma de comentariu pe platforma. Sa te programezi pentru o consultatie la ginecologie viitoarea pacienta trebuie numai sa isi scrie datele personale in formularul de pe site (nume, prenume, localitate, numar de telefon) si eventual ora si ziua in care poate merge la consultatie.
“Esenta proiectului nostru este reprezentata de platforma online ConsultaClick – un serviciu gratuit, accesibil 24/7 de programari online la medici si clinici ce acopera peste 70 de specialitati. In plus, platforma noastra ofera utilizatorilor (potentialilor pacienti) informatii suplimentare actualizate, transparente ce ii pot ajuta in alegerea celui mai bun specialist pentru nevoile lor:
Disponibilitate – agenda medicilor este vizibila instant si este actualizata in timp real. Astfel puteti selecta rapid cea mai potrivita zi si ora pentru consultatia dvs.
Locatie – localizati rapid sediul clinicii (prin Google Maps) si alegeti cea mai convenabila optiune
Pret – stiti de la inceput care sunt costurile implicate, fara surprize ulterioare
Recomandari – aflati experientele altor pacienti cu medicul pe care va ganditi sa il vizitati si evaluarile acestora privind profesionalismul, punctualitatea si amabilitatea sa
In acelasi timp, oferim medicilor o solutie completa si usor de utilizat pentru administrarea propriilor programari si un mod eficient, profesionist de promovare a serviciilor lor si dezvoltare a portofoliului de pacienti.”
ginecol

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link