Promovare site

Ai un blog, site ,un site de e-commerce si vrei sa il promovezi prin cele mai bune canale de promovare? Atunci fi cu ochii pe acest articol. Ideea de promovare site este foarte raspandita si dorita de toata lumea.

Curand mi-a spus cineva de un site care se ocupa de asa ceva, cand am auzit am fost incantat si interesat de acest subiect. Oare cine nu ar vrea sa isi promoveze site-ul cat se poate de mult? Va spun eu, toata lumea ar vrea asta.

Un magazin online este o afacere al carei succes depinde de foarte multi factori: cat de variata este gama de produse (sau cat de nisata este, in functie de strategia business-ului), cat de seriosi sunt furnizorii, cat de eficienta este distributia coletelor etc. La acestea se adauga bineinteles componentele  de marketing si fidelizare clienti, care atunci cand sunt realizate corect, pun intregul sistem in miscare.

Spre deosebire insa de un magazin fizic deschis intr-un centru comercial, intr-un magazin online nu ajung “intamplator” potentiali clienti, asa cum cei care se plimba printr-un mall pot intra intr-un magazin doar pentru ca este in drumul lor. Paradigma nu se aplica in mediul online, unde un magazin trebuie sa depuna eforturi de promovare online pentru atragerea fiecarui vizitator pe site. Mai usor de masurat insa decat in cazul magazinelor fizice, in online putem utiliza conceptul de“canale atragere trafic”, adica misloace prin care au ajuns (sau pot ajunge) pe site-ul nostru potentialii clienti.

Firma pe care am descoperit-o te poate ajuta in scopul promovarii site-ului tau intr-un mod mai simplu si mai eficient decat iti poti imagina.

magazin3

Scoala De Vara GPeC 2015 te poate ajuta, prima zi : exercitii de ice-breaking si e-commerce in aer curat de munte.

Acesta este un singur loc in care gasesti totul despre e-commerce.

Chiar ai ce invata de la ei, te va ajuta la dezvoltare foarte mult, este un loc serios, plin de oameni seriosi dornici sa te invete ceva bun.

Nu ai de ce sa nu incerci si tu, nu ai nimic de pierdut, ai numai de castigat.

GPeC este cel mai important eveniment de comert electronic din Romania.

11885353_1188637037828918_8826669376477656378_n

Next PostRead more articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.