Refresh loader

Promovarea in presa, o strategie pusa in practica cu ajutorul specialistilor in digital marketing

Promovarea in presa, o strategie pusa in practica cu ajutorul specialistilor in digital marketing

Agentiile de digital marketing sunt la ora actuala simbolul evolutiei in ceea ce priveste nisa publicitatii, a promovarii. Includ in strategiile lor optimizarea pentru motoarele de cautare, principii SEO, content marketing, social media marketing si, de ce nu, uneori chiar si reguli de PR. Asadar reprezinta tot acel cumul de factori de care orice afacere are nevoie la ora actuala pentru a fi promovata corespunzator.
In ceea ce priveste content marketingul, lucrurile sunt destul de complexe si implica spre exemplu promovarea in presa. Presa scrisa, insa in versiunea online, este in continuare un instrument puternic pentru expunerea unui brand. Iata de ce specialistii de la eAdvertising ar trebui contactati inclusiv pentru acest gen de promovare:

Articole scrise pentru publicul tinta

Vorbim despre cuvinte potrivite in principiu. Specialistii din echipa eAdvertising aleg o serie de cuvinte cheie care ajuta la promovarea afacerii tale. In plus, articolele in presa sunt catre un anumit public tinta. Asadar alegerea trustului corespunzator este printre altele o decizie cu substrat, nu la intamplare. Tine cont ca intre agentii de acest gen si trusturi exista o indelungata colaborare, mai avantajoasa pentru tine si din punct de vedere financiar, decat daca ai decide pe cont propriu sa incerci promovarea in presa.

Strategii asociate

Promvoarea in presa implica si alte strategii asociate – cresterea traficului catre pagina online, cu ajutorul unor cuvinte cheie, distirbuirea pe retele sociale a unor articole etc. Cert este ca munca unei agentii de digital marketing nu se opreste la atat.
Implica viziune, strategie, iar in final rezultatele sunt cele mult asteptate, printre care o crestere a vanzarilor, ca interes major al oricarui detinator de business, fidelizarea clientilor, un brand solid construit, de incredere, precum si atragerea de clienti noi. Studiile arata ca oamenii au tendinta de a cumpara produsele de interes de la cei pe care ii cunosc pe piata, care le-au castigat increderea si mai putin de la cei care abia isi fac loc pe o nisa anume. Este in mod evident nevoia in subconstient de a alege corect, cea de calitate. Dorind sa transmiti clientilor ca tu esti brand de calitate, ai nevoie de o strategie ampla.
Cine are nevoie de colaboarea cu o agentie de digital marketing? Orice afacere, fie mica, start up, fie deja existenta pe piata. Practic nu aceasta pare sa fie o regula, caci oricand si oriunde se poate mai bine. Mai ales pentru ca exista o competitie acerba in mediul online, o agentie de digital marketing precum E-Advertising este o recomandare pentru publicul larg.
Descopera din cadrul paginii oficiale, in categoria presa care este strategia in ceea ce priveste promovarea prin comunicate de presa. Afla despre trusturi si preturi si decide pentru afacerea ta sa fie cunoscuta la nivel mai extins. Nu uita, ce publici in online, acolo ramane! Asadar efectul este unul pe termen lung; trebuie sa controlezi eficient tot ce apare in mediul online despre brandul tau.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap