Provizii electronice pentru iarna

Vrei sa-ti achizitionezi un laptop,calculator,monitor,imprimanta,servere si nu ai suficienti bani?

Hai sa-ti dau un pont. De ce sa platesti pretul intreg cand le poti lua second-hand la un pret mic care prezinta calitate si iti ofera garatie retur 90 zile? Suna tentant,nu?

O sa va dau exemplu pe varul meu care a vrut sa-si cumpere un pc nou,imprimanta si un monitor. Dar nu avea un buget suficient ca sa si le ia pe toate odata. Ce sa faca? A stat s-a uitat peste fel si fel de site-uri de marketing,dar nimic. Dar nu s-a lasat batut. Voia neaparat sa-si ia cele necesare lui, asa ca a continuat sa navigheze. Pana la urma a dat peste un market second-hand de care parea sa fie incantat si ii ajungeau banii pentru toate cele. A stat s-a uitat putin pe acel site a vazut o multime de lucruri misto si la un pret suficient de mic incat orice si-ar putea achizitiona ceva bun la un pret mic. De acolo si-a cumparat un calculator second-hand foarte fain si bun.

asda

Cand a ajuns produsul achizitonat a uitat de tot ce avea de facut si a inceput sa il testeze sa vada cum merge. A fost extraordinar. Ii venea sa moara de ciuda ca in trecut pc-ul si-l cumparase nou si la un pret mare,peste un timp normal ca s-a demodat si s-a stricat. Si-a cumparat si un monitor second-hand LCD suficient de mare si ieftin pentru el. La sfarsitul cumparaturilor a constatat ca i-au mai ramas niste bani, asa ca s-a dus repede iar pe acel site si a mai cautat ceva in limita bugetului sau. Sa-si mai cumpere un laptop in caz de pleaca undeva sau o tableta. Laptopurile la pretul pe care il avea el in portofel nu erau exact pentru ce ii trebuia lui. Intr-un final s-a hotarat si a cumparat o tableta second-hand de calitate si faina.

tableta-samsung-galaxy-tab-7-7-wifi-plus3g-p6800-16gb-7738

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.