Refresh loader

Pune accent pe ce conteaza in bucataria ta, masa – Unic Spot te inspira la alegeri

Pune accent pe ce conteaza in bucataria ta, masa – Unic Spot te inspira la alegeri

Te muti intr-o casa noua sau iti renovezi vechea locuinta, iar planurile privind redecorarea pur si simplu te coplesesc. In timp ce alte camere ale casei pot fi mai usor de aranjat, bucataria este un loc oarecum sacru, deoarece aici se aseaza intreaga familie la masa si, prin urmare, toti membrii familiei reusesc sa petreaca cateva momente pretioase unii alaturi de ceilalti. Asadar, pe cei pui accent?
UNIC SPOT iti spune pe ce te poti concentra atunci cand vine vorba de bucatarie, asa ca citeste randurile urmatoare ca pe niste sfaturi.

Masa, element central in orice bucatarie.

De obicei, intreaga activitate din bucatarie se invarte in jurul blatului de bucatarie, frigider si chiuveta. Acestea trebuie sa fie aranjate realtiv aproape una de cealalta, astfel incat bucatarului sau celui care gateste ceva sa ii fie mai usor sa pregateasca masa.
Gandeste strategic si leaga intre ele elementele care merg mana-in-mana. Daca nu ai suficient spatiu in bucatarie, pune o masa plianta pe care se te extinzi atunci cand gatesti. De asemenea, gandeste-te unde asezi cosul de gunoi – lasat la vedere, acesta da un aspect inestetic intregii incaperi. Preferabil ar fi sa il ascunzi intr-un dulapior chiar dedesubtul chiuvetei.
Dar indiferent de cum asezi aceste lucruri – tine de preferinte in definitiv – lucrul care conteaza cel mai mult este masa. Aceasta este mai mult decat o piesa de mobilier, iar multi oameni ii recunosc partea sa simbolica.

Pe langa atributiile sale cunoscute de toata lumea este ceva special la o masa de bucatarie, deoarece aceasta pare sa invite la conversatii.
Masa din bucatarie ( gasesti optiuni aici https://www.unicspot.ro/mese-si-seturi-mese/) este mai mult decat ceea ce vezi. Este locul unde o familie isi face duetul. Este locul pentru reconectare si vorbe. Multi dintre noi ne amintim astfel de momente petrecute alaturi de parinti si frati sau surori tocmai cand eram la masa, aceasta avand puterea de a colecta amintiri si de a starni depanarea acestora.
Desi masa a devenit treptat ceva ce trebuie ales acum in functie de confortul pe care il da, de culoarea pe care o poarta sau de design, ea continua sa fie centrul de activitate in jurul careia atat familia, cat si prietenii se invart. Masa din bucatarie vede atat temele pe care copiii le fac, bucatele din care membrii familiei mananca si jocurile unde toti se aduna pentru a se relaxa. Cand vine vorba de oaspeti, lucrurile stau la fel, acestia gravitand in jurul bucatariei si a mesei tocmai pentru a tine companie gazdei.
Alege o masa potrivita tie, de la Unic Spot.
Contact: comenzi@unicspot.com

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link