Pungile de care se sperie ochii

In general vorbind, pungile reprezinta colacul de salvare al omului. Goale sau pline ele sunt menite sa pastreze bunurile noastre sau banii. O punga plina (cu bani) te plaseaza in centru atentiei si te face iubit, iar pe masura ce se goleste vine momentul adevarului:
Cand punguta era plina…
Mandra ma tinea de mana
Cand punga era jumate…
Mandra ma tinea la spate
Cand punguta era goala…
Mandra ma dadea afara

Dar exista o serie de pungi pe care ti-ai dori sa le rupi, sa le faci sa dispara. Stiti care sunt? Pungile de sub ochi. Le porti cu tine si sunte grele, foarte grele fiindca:
-sunt cele mai urate pungi din lume. Pentru ca sunt ale tale sunt mult mai urate decat ale altora si te dor.
-sunt grele. Stau acolo sub ochi si le simti ciudat. Atarna. Ai impresia ca nu mai vezi bine si ca-ti trag ochiul in jos.
-aparitia lor aduce dupa sine etichetarea negativa: „Un betiv”, „Dependenta de cafea”, „Pierde nopti”.
-ti-e teama de evolutia lor.

Ochii se sperie de pungi sub ochi, dar doctorul Renert nu se sperie de ele, ci le infrunta fara teama si le invinge.
Cum sa faci sa dispara pungile de sub ochi? Exista o formula magica, se poate face un ritual anume?

Din pacate, pungile de sub ochi sunt foarte incapatanate, dar doctorul Renert nu se da batut. El face totul ca atunci cand te vei privi in oglinda sa vezi singur ca au disparut.
Daca aveti pungi sub ochi, este bine sa stiti:
-le puteti ameliora, daca va echilibrati stilul de viata renuntand la alcool, tutun, consum excesiv de cafea si nopti pierdute
-cremele, cosmeticele care va promit disparitia lor 100% sunt forme subtile de a-ti lua banii
-alege o pozitie corecta si comoda de somn sa nu le iriti mai tare
-singura metoda de a le eradica este reprezentata de chirurgia estetica.
-sunt necesare seturi complexe de interventii in zona oculara pentru a face pungile de sub ochi sa dispara si anume: stergerea cearcanelor, ridicarea sprancenelor si colturilor ochilor, intinerirea pleoapelor umflate si obosite.

De dragul ochilor tai si acelor care ii iubesc, fa in acest moment o programare la clinica doctorului Renert! Aici vei gasi toata intelegerea si priceperea din lume, asa cum au gasit vedetele din Romania care il considera si prieten pe renumitul estetician. Mi-ar placea sa stii ca s-a dus vestea in lumea intreaga despre priceperea lui si si-au facut programare vedete de talie internotionala.
Toate informatiile despre serviciile de infrumusetare se afla pe site, dar daca nu intelegi ceva, nu ezita sa intrebi si ti se va explica pe inteles.
Gasesti acolo prezentate cu onestitate si contraindicatii si riscuri, nu numai beneficii fiindca medicul isi informeaza complet pacientii.
O arhiva de fotografii martor se pot admira pe site, dar cei mai valorosi sunt martorii vii care isi manifesta recunostinta fiindca aici li s-a redat frumusetea.
Aveti cumva pungi sub ochi? Atarna greu si va deranjeaza? Nimeni nu va obliga sa le purtati. La clinica doctorului Renert, pungile de sub ochi sunt de domeniul amintirilor neplacute…

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.