Puzzle

Cand eram mic eram innebunit dupa puzzle, ma atragea foarte mult si imi placea foarte mult. Toata ziua numai asta faceam, daca imi dadeai un puzzle nu mai voiam altceva, nu mai voiam mancare, apa , nimic. Eram foarte pasionat, nu plecam nicaieri fara un puzzle dupa mine. Dar nu numai eu era asa, si varul meu mai mic este la fel ca mine, daca ii dai un puzzle nu ii mai trebuie nimic.

30549-Prinde-Soricelul--Pack1350980497_10691_1_2

Urma sa vina ziua lui, ce cadou mai frumos ii puteam face daca nu un puzzle, la cat de mult il atragea acest lucru era imposibil sa nu fie in culmea fericirii. Asa ca m-am pus pe cautat puzzle. Am cautat prin diferite magazine. Voiam sa ii cumpar unul interesant, special, pe care nu il mai vazuse pana acum. Voiam sa ramana mut de uimire cand vede ce cadou ii fac.

Nu prea gaseam ceea ce voiam eu , dar nici nu prea am stat sa caut prea mult, era prea multa bataie de cap pentru un puzzle. Asa ca m-am dus la cunoscutul magazin Noriel, unde putea gasi ceea ce voiam daca nu aici? Am avut dreptate nici mult nu m-am uitat ca am si gasit ceea ce voiam eu, si ceea ce ii va place varului meu la nebunie.

Nu ai ce cadou sa ii faci unui copil mai frumos decat un puzzle mai special. De care sa nu se dezlipeasca ceva timp.

Este un magazin foarte interesant, in care gasesti orice vrei tu, nu ai cum sa nu gasesc ceea ce vrei pentru copilul tau. De ce sa stai sa cauti printr-o multime de magazine cand te poti duce la unul care sigur va avea ceea ce vrei tu pentru copilul tau.

Venise si ziua varului meu. Cand a vazut ce cadou i-am luat o luase razna de fericire, nu mai stia pe ce lume este. Nu s-a dezlipit de acel puzzle o zi intreaba, parca il posedase. Dar pe mine ma incanta faptul ca el era bucurios si fericit. si ca il distreaza si il intereseaza cadoul pe care eu i l-am facut. nu l-a incantat nimic mai mult decat cadoul primit de la mine.

animale-domestice-copy1352202678_10723_1_1

 

Next PostRead more articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.