Rafturile metalice port palet, o forma originala si moderna de depozitare

Intr-un oras cu activitate intensa locuintele si birourile cuceresc verticala. La orizontala, circula masinile, se intind trotuarele si parcurile, iesim cu biciletele sau trotinetele si mai ales pietonii se deplaseaza unde au nevoie. Orizontala este facuta pentru mobilitate intensa, iar verticala pentru stationare.
Omul modern este in cautare permanenta de spatiu si de solutii moderne de arhitectura, dar si de depozitare a produselor.

Ce-ar fi ca printre oamenii care alearga ca furnicile printre aparate, echipamente si banda rulanda pe care vin produsele finite sa se depoziteze produse fragile, care se sparg sau se rup usor?
Tot efortul de crestere a productivitatii ar fi strivit la propriu si la figurat si din acesta cauza s-a cautat o solutie moderna: rafturi metalice paleti.
Destinate productiei industriale de bunuri, sistemele de rafturi port palet sunt gandite sa utilizeze etajele superioare ale unei locatii in scopul depozitarii produselor si sunt realizate in asa fel, incat accesul la produse sa nu fie restrictionat de inaltimea lor.


Acest sistem de depozitare poate ajunge pana la o inaltime de 12 metri si celelalte dimensiuni pot fi stabilite la fata locului de specialistii veniti speciali sa proiecteze sistemul si sa faca masuratorile cu maxima acuratete.

Aceste sisteme se fabrica automatizat, la comanda, fiindca dimensiunile difere de la un depozit la altul. Rafturile cumparate din Storeexpert.ro se ajusteaza spatiului pe care il detineti.
In componenta acestui sistem de depozitare intra urmatoarele elemente: cadre, traverse, elemente de siguranta a stabilitatii si de rigidizare. In ciuda inaltimi, sistemele de ancorare sunt atat de stabile si solide, incat rafturile rezista si la un seism de intensitate mai mare. Acest tip de rafturi a fost verificat inainte de fabricarea si montare si s-a demonstrat ca ramane in picioare in cazul unor seisme de intensitate medie, pana la intensitate mare. Amanuntul este important, fiindca oamenii pot fi surprinsi in acel loc, printre rafturi si prabusirea elementelor si a produselor de pe ele le-ar fi fatala.

Multi antreprenori care au in depozite acest tip de rafturi se declara 100% multumiti si au subliniat faptul ca in cei 5-8 ani de la montare nu s-au produs accidente de munca.
Se intelege ca aceste sisteme nu pot fi asamblate de oricine si priceperea si experienta sunt necesare ca aceste rafturi sa se inalte pana la 12 metri, marfa sa poata fi luata fara greutate si de pe ultimul etaj si nimeni sa nu se teama sa se plimbe sau sa actioneze sub acesti giganti.
Conceperea acestor sisteme de pastrare a marfurilor vin in sprijinul firmelor mari, cu productivitate uriasa, dar care dispun de spatii modeste de depozitare.
Pentru afacerea ta, Storeexpert.ro a pus la punct si sisteme tip Mezzanine, iar in cazul unor rafturi metalice mai putin pretentioase se pot comanda si produse second-hand sau reconditionate, care costa mai putin.

Este de apreciat diversitatea marfurilor din acest magazine online. Fiecare vizitator al site-ului gaseste cu siguranta rafturile pe care le cauta, iar daca are nevoie de produse originale de diferite dimensiuni, le poate comanda. Furnizorul produce sisteme de rafturi metalice dupa proiectul cumparatorului sau proiecteaza rafturi care sa se incadreze in spatiul unde vor fi amplasate si sa se potriveasca produselor si activitatii desfasurate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.