Reparatii la inaltime

Un elevator auto, in timpuri recente a devenit cel mai bun priten al mecanicului. De ce? Deoarece prin intermediul uni elevator 2 coloane, mecanicul poate lucra mult mai rapid si eficient, sub caroseria masinii.

Mecanica nu este cea mai usoara de inteles, unele operatiuni necesita meticulozitate, iar un filtru de ulei nu este cel mai usor accesibil.

De aceea a fost inventat elevatorul auto , pentru a fi “briceagul elvetian” din orice service auto.

Prin intermediul elevatorului, nu numai ca puteti ridica masina de la sol pentru lucrari de mentenanta, dar puteti sa schimbari rotile foarte usor. Iar daca dispuneti de o imaginatie bogata, poate fi folosit si la operatiile de vopsitorie.

Pentru ca un service ca sa fie complet, recomand achizitionarea unui elevator auto.

Nu vreau sa cred ca in ziua de azi mai exista un atelier auto, care sa foloseasca cric-ul sau capra mecanica, pentru a efectua reparatii sub caroserie.

Sunt metode ineficiente in materie de timp, calitate si de asemena mecanicul, isi asuma un risc foarte mare deoarece nu sunt la fel de stabile.

Recomand ca intainte sa faceti o schimbare in service, sa consultati un specialit in elevatoare auto. Numai un adevarat expert va poate indruma spre o investitie buna.

Nu va consultati niciodata cu amatorii de pe forum-uri, deoarece acestia sunt acolo pentru a face un bani usor si va vor da indicatii complet erate.

Un site recomandat este Aparat-clima-auto.ro, care va sta la dispozitie oricand, pentru a face o investitie de lunga durata.

Toate produsele lor sunt omologat si certifica CE.

Puteti gasii o varietate de modele de elevator cu doua coloane, sau mai multe in functie de nisa de mecanica pe care o practicati.

Nu ezitati sa cereti ajutorul profesionistilor daca doriti tehnici de ultima ora in materie de reparatii service auto.

Distribuie

Leave a Reply