Rolul rigolei in dotarea dusului modern

Mai popular ca niciodata, dusul tip open space, realizat dupa proiecte moderne, reprezinta o incantare si o solutie frecvent adaptata in baile din spatiile rezidentiale. Iata ca aceasta idee nu s-a rezumat doar la incaperi ale locuintei precum bucataria – cea care include atat spatiul de gatit, cat si cel de servit masa intr-o singura camera.

Considerat mai practic de multi dintre actualii beneficiari, dusul modern – cunoscut sub denumirea de dus walk in – constituie o alegere inspirata mai ales acolo unde spatiul disponibil este redus si cel putin montarea unei cazi este imposibila.

Privind partea de design, fiecare se poate orienta dupa preferinte in alegerea gresiei, a faiantei, precum si a modelului rigolei. Inceputul impune delimitarea partiala a zonei in care intentionezi sa realizezi dusul. Ai avantajul ca ies din calcul cheltuielile privind achizitionarea caditei.
Mentionam despre rigola, element asupra caruia trebuie sa iti indrepti atentia si mai ales sa acorzi un timp suficient alegerii sale, intrucat joaca un rol esential vizavi de eficienta si confortul asigurat de dus.

Rigola – element important in dotarea dusului modern
Instalarea unei rigole vizeaza atat partea de functionalitate a dusului, cat si pe cea estetica. Practic este cea care realizeaza scurgerea apei, iar estetic, cea care venind sub un design aparte, confera un aspect modern si elegant dusului, implicit baii.
O rigola sau scurgere pentru dus trebuie desigur sa se plieze pe anumite caracteristici si rigori. In acest sens conteaza enorm locul din care faci achizitia, daca este un magazin in care te poti increde, daca ofera diversitate si alte astfel de aspecte trebuie avute in atentie. Referitor la asta, ai in vedere un nume care constituie un reper cand vine vorba despre astfel de articole, cum e RigoleSifoane.ro. Trebuie sa iti ofere diversitate, este un indiciu ca manifesta interes fata de clienti, ca urmareste satisfacerea lor prin solutii adaptate unor nevoi variate.

In acest sens, Rigolesifoane.ro iti pune la dispozitie o gama complexa de rigole sau scurgere pentru dus realizate din materiale durabile, rezistente, ca otelul inoxidabil. Pentru ca inlocuiesti practic cabina de dus clasica, ai nevoie de o alternativa estetica sa o substituie. Spre exemplu o rigola care permite evidentierea placilor ceramice este o idee, mai ales ca favorizeaza o scurgere eficienta a apei.

Avantajul rigolei este ca nu creeaza niciun fel de disconfort. Trebuie sa te decizi pentru un model pentru peretii despartitori. Privitor la bateriei, ai in vedere una practica, dar si placuta estetic. Piata e diversificata vizavi de aceste elemente, deci ai de unde alege.

Referitor la scurgere, asigura-te ca ai in vedere o amplasare corespunzatoare, astfel ca apa din dus sa fie usor eliminata, sa nu favorizeze stagnarea ei.

Foarte important de tinut minte: rigola trebuie sa fie montata perfect. Ai nevoie de o solutie de termen lung, deci nu iti permiti interventii periodice asupra acesteia. In functie de volumul apei, orienteaza-te dupa o rigola adecvata. E penibil sa fie necesar sa opresti dusul pentru ca s-a acumulat o cantitate prea mare de apa si sa astepti sa plece.

Afla mai multe despre rolul rigolei in dusurile moderne si descopera solutii practice, eficiente, durabile si mai ales estetice pe RigoleSifoane.ro.

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.