Romfour

Cand vine vorba de o vacanta pe merit trebuie sa iti alegi foarte bine locul unde vrei sa iti petreci timpul, si nu in ultimul rand, sa iti alegi un transport confortabil si avantajos pentru tine.
Am stat si m-am gandit o vreme ce loc de vacanta sa imi aleg. Ce-i drept a fost destul de dificil sa imi aleg locul potrivit pentru mine.

Dar intr-un final am ales sa calatoresc in Paris. Un loc foarte potrivit pentru mine si iubita mea. Imi doream foarte mult sa am o vacanta potrivita, sa ajung cu iubita mea in tara noastra favorita, Franta. Este minunat pentru orice persoana care reuseste sa ajunga acolo, este magnific, sunt foarte multe locuri de vizitat, poti avea vacanta care ti-ai dorit-o intotdeauna, mergand la Paris. Calatoria asta pentru noi era o binecuvantare, ne mai scotea din rutina zilnica, dar cel mai mult ma bucura faptul ca voi pleca intr-o tara straina cu iubita mea, deja parca nu mai aveam rabdare.
Acum trebuia sa imi aleg transportul. A fost foarte simplu, dar ce-i drept am avut si putin noroc, am gasit foarte repede o firma de transport care ofera servicii bune. Am fost foarte incantat de internetul pe care il ofera in autocar prin wifi, de priza individuala pentru fiecare loc din autocar si pentru pretul care il are acesta firma. Eram foarte bucuros ca facusem o alegere buna, aceea de apela la aceasta firma, mai ales ca puteam dispune de internet wifi pe tot parcursul drumului. Asa puteam sa comunic cu familia mea tot ce faceam, cat de bine calatoream, si cat de bine ma simteam.
Pe langa aceste lucruri au o ofera destul de interesanta, la 10 calatorii catre orice destinatie din Europa, iti ofera o calatorie gratis, deci daca esti un adept al calatoriilor aceasta oferta este foarte interesanta. Daca ai copiii de pana la 2 ani iti ofera gratuitate la transport, iar acum pentru cei mai mici clienti ROMFOUR voiajele nu se mai platesc.
Aceasta firma ofera si coletarie natinala si internationala, transport auto pe platforma.
IMG_9624-1024x660
Acum sa vorbim putin si despre alegerea facuta de mine.
Ce pot spune despre Paris este ca eu consider ca fiecare ar trebui sa viziteze macar o data in viata orasul dragostei. Fie ca faci aceasta calatorie alaturi de persoana iubita, fie ca mergi cu prietenii sau familia, magia Parisului se va face resimtita in mod inevitabil. Obiectivele turistice pe care le poti vedea aici sunt multiple. Turnul Eiffel, Notre Dame, muzeul Luvru si cartierul Latin sunt numai cateva dintre frumusetile cu care Parisul iti invaluie inima. Aceastea se remarca prin maiestria lor, prin sentimentele de melancolie si admiratie pe care le naste inevitabil in sufletele turistilor.
Iubita mea era foarte incantata de alegerea care o facusem, de mult isi dorea sa aiba o vacanta intr-o tara straina.
Franta era tara ei preferata, si cu ocazia aceasta am reusit sa ii fac placerea aceasta, sa plecam la Paris, dar cel mai mult ne-am bucurat ca mergeam cu un transport bun, de aceea drumul parea foarte interesant.
flota-romfour

Distribuie

Leave a Reply