Refresh loader

Sa ai o dilema

Sa ai o dilema

Am o dilema si nu stiu cum sa o scot la capat.

Ma intreba cineva zilele trecute cum sa faca sa cucereasca pe cineva? Apai ce raspuns trebuia sa ii dau eu?

Sincer, pe moment chiar nu am stiut ce sa ii raspund, dar mai bine sa va sun povestea fetei respective.

A cunoscut un baiat frumos chiar la munca, la inceput numai din priviri se intelegeau, dupa aceea au inceput sa discute lucruri despre servici si alte alea. Ea simtea ca el o place, banuia ca el este foarte timid si nu stie cum sa o abordeze.

Il placea mult, dar si ea fiind totusi timida, nu stia cum sa faca sa si-l apropie mai mult. Era o dilema prea mare, chiar nu gasea nici o solutie. Baiatul era foarte placut la vorba, o incuraja mereu, dar nimic altceva.Ce putea sa faca? Si intr-o zi si-a luat inima in dinti si l-a sunat. El auzindu-i vocea a fost placut surprins, chiar nu se astepta sa il sune tocmai ea. Atat de frumos i-a vorbit, ea tot isi cerea scuze, ca poate l-a deranjat, sa nu se supere, dar el i-a zis ca e foarte bucuros ca i-a telefonat si poate oricand, la orice ora sa il sune ca nu il va deranja deloc.

Era primul pas.

Ce s-a gandit baiatul intr-o zi: si-a luat inima in dinti si a invitat-o la o cafea sa mai stea de vorba. Auzind de invitatie fata era in culmea fericirii, parca plutea..

S-au intalnit si si-au spus povesti, parca se cunosteau de cand lumea si pamantul.

Acum sa va spun dilema care este: pana aici toate bune si frumoase, dar ea avea un prieten care o iubea mult, cum sa faca sa nu afle el? deja era peste masura, chiar la asa sfaturi nu ma pricepeam, chiar nu stiam ce sa ii spun, nu vroiam nici sa o incurajez, dar nici sa o fac sa se simta prost.

Asa ca am lasat-o sa isi ia singura decizia, sa faca cum isi simtea inima, era cel mai bine din punctul meu de vedere.

Decizia ei a fost ca a avut o aventura cu el, dar nu a putut sa isi lase iubitul, oricat de mult il placea pe baiatul acela care ajunse-se sa o placa chiar foarte mult.

Se simtea totusi vinovata ca si-a inselat iubitul, dar nu putea sa mai dea inapoi. Spera ca el sa nu afle niciodata de aventura ei, din care ea s-a simtit minunat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link