Sa stai in Herastrau e de poveste!

Sunt cateva zone in Bucuresti, adevarate edenuri citadine! Cladirile sunt adevarate bijuterii, copacii impodobesc zona, gradina cu trandafiri din Herastrau parfumeaza feeric parcul. Sa stai in Herastrau este de poveste fiindca:

-parca ai mereu un petec de mare langa casa. Vapoare, barci, rate salbatice aluneca placut pe oglinda verde a lacului, in timp ce terasele ofera din belsug liniste clientilor care stau la o bere sau servesc cina la bordului unui pseudovas care serveste ca restaurant. In toate anotimpurile, aici ochiul este desfatat cu imagini feerice.

-alaturi este Muzeul Satului si este o adevarata terapie sa te plimbi pe ulitele sale, sa participi la spectacole si sa vizitezi locuintele aduse din toate zonele tarii. Mai sunt si bunatatile aduse la vanzare toamna si iarna: must si vin parfumat, turta dulce facuta in casa, dulceturi de la bunica, miere, carnati condimentati, cascaval afumat. Traditiile si obiceiurile sunt servite aici oamenilor de la oras cu toata dragoastea de pastratorii din lumea satelor.

-Piata Presei Libere are si ea farmecul ei. Dimineata poti vedea ziaristi cunoscuti, cum se indreapta catre redactiile lor.
-Romexpo te tine la curent cu tot ce apare nou. Acolo se desfasoara faimoasele targuri de carte, de mobila sau de miere.

In cazul in care doresti sa locuiesti in acest Paradis terestru, este sufficient sa cauti rent apartment Herastrau si iti vei gasi locuinta de vis.

Eu nu-mi pot lua ochii de la pozele acestui PENTHOUSE APARTMENT situate la etajul al saselea al unei cladiri istorice si potrivit unei familii numeroase sau pentru doua familii inrudite sau aflate in relatii foarte bune de prietenie!

Chiria de 3300 de euro lunar poate fi astfel impartita. Apartamentul se compune din: patru dormitoare, o imensa sufragerie, bucataria dotata dupa ultima moda, patru bai, terasa si camera pentru depozitarea imbracamintei.

Parcul Herastrau se afla la cativa pasi, la Muzeul satului se poate ajunge si pe jos, iar pana la Promenada Mall sau Baneasa Shopping City se fac 10 minute cu masina personala.

Cladirea este pazita permanent, iar accesul in casa se face direct din lift.
Mai confortabil decat atat nu se poate, de aceea toti oamenii care iubesc o anumita zona, sa stie ca pe platforma Tudorestates.ro gasesc ceea ce doresc.

Herastraul ofera liniste, imagini vizuale incredibile la ceas de sarbatoare, cand ninge, ploua sau straluceste soarele. De la inaltime se vad luminile multicolore cum se sting in apa lacului si copiii plini de viata cum alearga jucandu-se prin parc.

Aici viata palpita si se aude si dansul ploii la bratul cavalerilor copaci.
Sa zicem ca lucrezi in centru si ai parte toata ziua de agitatia din zona! Cel putin noptile sa iti fie linistite.

Imagineaza-ti cat de romantic este sa te plimbi cu iubita de mana pe sub teii infloriti pana noaptea tarziu, sa ascultati greierii cantand in iarba, sa admirati stelele stralucind pe cer!
Herastrau este o zona de poveste pentru oameni de poveste care stiu sa pretuiasca frumoasul si sa-l daruiasca oamenilor din jurul lor!

In cazul in care iubiti zona si nu doriti sa locuiti in alta parte, sa stiti ca gasiti si apartamente mai ieftine la doi pasi de Herastrau!

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.