Refresh loader

Saltele antiescare

Saltele antiescare

A simtit ca innebuneste cand a paralizat sotul ei. Stia ca s-a sfarsit totul pentru ea, cat si pentru familia ei , dar trebuia sa fie tare si sa mearga pana la capat cu el. Deja dupa un an sotul ei simtea ca nu mai poate sta in pat, se ruga sa moara, dar ea a reusit sa-l faca sa isi schimbe parerea, cu ajutorul unei saltea antiescare totul era perfect pentru el. Statea si el mai comod, si de acum stia ca nu va mai avea rani pe spate… Totul a inceput cand ea a cauta pe internet o solutie buna pentru sotul ei, si a gasit saltele antiescare doar la ortopedica.
Aceste saltele antiescare sunt facute special pe bolnavii care trebuie sa stea culcati o perioada indelungata si pot face rani, il pot ajuta foarte mult sa stea cat mai relaxati fara sa faca vreo rana la spate.
Spre norocul ei cand a cautat pe internet a gasit la Ortopedica.ro saltele antiescare la un pret nemaipomenit de bun, exact ce ii trebuia pentru sotul ei ca sa nu se mai chinuie atat in patul lor cel tare si incomod.
Aceasta saltea antiescare era potrivita pentru corpul sotului ei, mai ales ca este confectionata dintr-un material plastic impermabil, usureaza circulatia sanguina si determina reducerea presiunii in cele mai sensibile zone ale corpului bolnavului.
Sotul ei era deja mai multumit de aceste saltele antiescare, de acum nu trebuia sa se mai chinuie atat in patul lui cel neconfortabil, stia ca nu va mai face rani cu aceste saltele antiescare, si se va putea odihni mai bine fara probleme. Parca incepuse o alta viata pentru el, sotia lui ii cumparase salteaua antiescare de la Ortopedica.ro, o companie foarte buna, formata din specialisti nemaipomeniti de buni, si au produse de o calitate exceptionala la preturi foarte atractive pentru orice buzunar.
Saltelele antiescare pot preveni afectiunile care afecteaza muschii, articulatiile si oasele, sunt foarte relaxante pentru corpul bolnav, si odihna va fi mai placuta atunci cand vrei sa dormi cat mai bine.
Compania Ortopedica te ajuta cu dispozitive medicale in problemele cu care va confruntati atunci cand sunteti nevoiti sa stati cat mai mult in pat.
saltea_antiescare_0

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link