Refresh loader

Saptamana Europeana a Mobilitatii

Saptamana Europeana a Mobilitatii

Pentru cei mai multi oameni Saptamana Europeana a Mobilitatii este ceva foarte simplu. Pentru cateva detalii va puteti interesa la MobilityWeek.ro.
Transportul in comun in marile orase este este cel mai simplu mod de a te deplasa oriunde ,oricand doresti, chiar daca te duci la plimbare, la serviciu, sau daca vrei sa mergi la un prieten in vizita intr-un loc mai departe a orasului unde locuiesti.
In Saptamana Europeana a Mobilitatii, intotdeauna este foarte bine sa incercam ceva si pentru noi, oamenii, si sa alegem si un alt mod de deplasare cum ar fi: sa mergem cu bicicleta, sa mergem pe jos, sau orice alt mod de deplasare care sa nu fie nepoluant.
Cand intram in vacanta sau in concediu ar trebui neaparat sa nu ne mai deplasam cu autoturismul nostru, de aceea este recomandat mersul pe jos, mai ales ca este foarte propice pentru sanatatea noastra, are multe beneficii, si ne face si un corp atragator. Pentru noi si cei din jurul nostru este este foarte bine daca am renunta macar de cateva ori pe saptama sa renuntam la transportul in comun in marile orase, pentru ca conducand masina noastra inspiram fum si praf, si aceasta cauza dauneaza sanatatii.
Bine-nteles, sunt singurii care puteti sa alegeti mijlocul de deplasare sa fie cat mai sanatos, mai putin poluant, de aceea este foarte bine daca parcurgeti cu bicicleta intr-un anumit loc ales de voi, si ajungeti si mai repede in locatia dorita de dumneavoastra.
Cand ai propriul autoturismul parca nu iti vine sa mergi cu alt transport, dar eu consider ca ar trebui sa incercam macar o data sa lasam masina noastra in garaj si sa folosim si alte mijloace de transport, cum ar fi transportul in comun in marile orase, asta cu siguranta reduce gradul de poluare si influenteaza sanatatea noastra si celor din jurul nostru.
Oare, cine ar fi dispus sa renunte la autoturismul sau si sa foloseasca transportul in comun in marile orase, bicicleta, sau orice transporp care sa fie nepoluant?
Parerea mea este ca daca sunteti de acord cu aceasta idee, puteti accesa pagina de Facebook, si acolo cu siguranta veti afla foarte multe despre Saptamana Europeana a Mobilitaii.
bicla
mersul_pe_jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link