Refresh loader

Scade si tu consumul de energie electrica

Scade si tu consumul de energie electrica

Pentru majoritatea oamenilor casa este cea mai importanta. Mai tot timpul incercam sa ii extindem confortul, aspectul si sa imbunatatim totul in ea. Dar in timp ce o facem mai confortabila si ii facem un design frumos, de ce sa nu gasim solutii pentru imbunatatirea performantelor energetice si sa scadem consumul de energie electrica.

Desigur ca nu putem sa gasim noi solutii pentru asta, ci ne trebuie un audit energetic. Acest audit energetic trebuie facut de auditori energetici atestati gradul I, atestati conform legii de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, singurii care au voie conform legii sa elaboreze un audit energetic.

Insa, sa nu confundam un audit energetic cu un certificat energetic. De ce? Pentru că sunt două lucruri total diferite. Certificatul energetic este obligatoriu cand vrem sa vindem sau sa inchiriem un imobil, iar acest certificat ofera informatii cu privire la cantitatea de energie ce este consumata, acest certificat are valabilitatea de 10 ani, iar auditul energetic vine cu solutii pentru imbunatatirea performantelor energetice ale acesteia.

Toti oamenii s-ar bucura foarte mult sa primeasca solutii pentru scaderea consumului de energie electrica, nu?

Personal, am apelat la Enermed Impex SRL pentru un audit energetic. Imi place sa ma rasfat seara cand ajung acasa cu multa lumina, aprind toate electronicele din casa, televizorul, calculatorul etc. , iar acest rasfat ma costa o groaza de bani lunar. Si cum eu imi gasesc mereu o solutie sa ma relaxez si sa elimin oboseala, m-am gandit ca as avea nevoie si de niste solutii ca sa scad consumul de energie electrica.

Cei la care am apelat elaboreaza audit energetic ieftin si intr-un termen scurt in:

  • Bucuresti
  • Ilfov
  • Arges (Pitesti si celelalte localitati din judet)
  • Prahova (Ploiesti si celelalte localitati din judet)
  • Brasov
  • Giurgiu
  • Cluj
  • Timis (Timisoara si alte localitati apartinand judetului)
  • Tulcea
  • Constanta.

Scaderea consumului de energie electrica poate fi un confort in plus pentru casa ta, nu?

Revenind putin la certificatul energetic. Acesta ofera informatii cu privire la cheltuielile de energie electrica, iar daca se fac modificari majore este recomandat sa se intocmeasca altul, dar nu este obligatoriu.

Dar de ce am apelat la Enermed Impex SRL? Pentru ca experienta lor de peste 18 ani in domeniul energetic chiar m-a impresionat. Bine-nteles si datorita faptului ca au cel mai mic pret de pe piata.  Un lucru foarte important pe care trebuie sa il retineti este faptul ca, cladirile publice sunt obligate sa afiseze certificatul energetic intr-un loc cat mai vizibil, astfel evitand amenzile care pot ajunge pana la 2500 lei.

Poza este luata de pe certificat-rapid.ro.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link