Refresh loader

Scaune bar

Scaune bar

Cred ca nu este persoana sa nu cunoasca celebrele scaune de bar, inalte, cu un design foarte atractiv si inovativ. Aceastea sunt practice, atat din punct de vedere al design-ului, cat si al greutatii nesemnificative. In plus, astfel de scaune asigura confortul pe toata perioada sederii, la un “pahar de vorba”. Cand iti deschizi un bar trebuie sa iti procuri toate cele necesare pentru a crea o atmosfera placuta. Pentru acest lucru este musai sa gasesti un mobilier frumos, la un pret convenabil, si in special sa prinzi acea oferta scaune de bar.  Asa iti poti da seama ca ai facut cea mai buna alegere in barul tau.

Oricat de modest sau de luxos ar fi amenajat un spatiu, un scaun reprezinta factorul esential pentru o amenajare. Uneori scaunul este transformat in obiect de arta si devine chiar un punct de relaxare. Mobilierul are si rolul de obiect decorativ, asa ca materialele pieselor de mobila, combinatiile si finsajele trebuie sa se potriveasca in ambinet.

Scaunele înalte  au devenit în timp piese de mobilier extrem de versatile şi confortabile, motiv pentru care nu mai sunt utilizate exclusiv în baruri sau cafenele. Aceste scaune de bar pot fi rotative şi reglabile pe înălţime, cu şezutul din piele ecologică moale, extrem de confortabile şi oferind în acelaşi timp o notă festivă încăperii.  Relaxarea şi confortul pe care le oferă un scaun bar reprezintă de asemenea aspecte de avut în vedere, alături de posibilităţi de ajustare, dimensiuni, materiale şi altele.
Prima impresie pe care o oferă un bar este foarte importantă, confortul oferit este un element ce nu poate fi însă ignorat, mai ales cand ai ales sa cumperi scaune de bar foarte elegante si frumoase.

Scaunele de bar  oferă o multitudine de beneficii: sunt foarte stabile, sunt durabile şi sunt o alegere potrivită atunci când intri intr-un bar. Nici preţul nu este ridicat, ceea ce face ca cei mai mulţi pasionaţi de decoraţiuni interioare să recomande astfel de piese de mobilier în orice bar. Împreună cu cei de la scaune pentru bar se găseşte soluţia unică pentru a alege ce este mai modern şi ce stil plăcut se va crea dacă se va cutreiera piaţă locală cu piese de mobilier.

”Scaunele bar model 152 sunt din gama de scaune rotative, ce sunt reglabile pe inaltime, au sezutul din piele ecologica, baza din otel cromat, pistonul cromat cu gaz si ornamentul pentru picioare cromat.

Scaunul se diferentiaza prin faptul ca este comfortabil, putand fi utilizat timp indelungat, datorita faptului ca are un spatar ergonomic”.

scaune-bar-abs-152

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link