Schimbare de sediu social

Unchii mei s-au decis sa faca o schimbare de sediu social. Ei fiind oameni destepti nimic nu i-au oprit sa apeleze la Chronax.ro. Aceasta firma este foarte specializata in ceea ce face, are un concept inovator, caci a fost creat de un businessman de succes.

Pe unchii mei i-a fermecat din prima aceasta firma, i-au invatat tot ce trebuia, mai ales ca ei aveau nevoie de o schimbare de sediu. Au colaborat tot timpul si au fost foarte multumiti de acesti specialisti, au preluat  informatiile relevante si le-au  utilizat pentru a realiza analize financiare care sa ii ajute in ceea ce priveste contabilitatea firmei.  Departamentul contabil al firmei lor asigura in registrarea cronologica si sistematica in contabilitate a activitatii economico- financiare.

Isi doreau  un investitor care sa investeasca in firma lor , el putea comanda unui auditor financiar contabil o lucrare de due-diligence, care sa analizeze situatia de moment si perspectivele financiare ale firmei, asa puteau sa aiba contabilitate corecta. Activitatea de audit financiar contabil extern este o teh nica alternativa de control a activitatii financiarcontabile.

”Un concept inovator, Chronax a fost creat de un businessman de succes pentru a raspunde nevoii antreprenorilor romani de servicii integrate de tipul “one stop shop” pentru afacerea lor:

● Consultanta si Asistenta Juridica
Audit si Expertiza Contabila
Contabilitate si Fiscalitate
Salarizare, Management si Resurse Umane
Consultanta Antreprenoriala

Chronax promoveaza egalitatea de sanse in business si isi propune sa va ofere consultanta de specialitate fie ca sunteti un tanar antreprenor care crede in ideea sa dar nu stie cum sa o dezvolte si cu ce resurse, fie ca aveti deja o afacere si vreti sa-i aduceti valoare adaugata sau daca sunteti un investitor strain ce cauta parteneri de incredere care sa-i prezinte cele mai bune solutii pentru peisajul de business romanesc. La Chronax veti fi intampinat de o echipa de specialisti pregatiti sa se ocupe temeinic de fiecare segment al afacerii dvs.

Serviciile noastre stau sub semnul excelentei, echipa Chronax fiind permanent preocupata de perfectionarea sa profesionala multidisciplinara si intotdeauna conectata cu modificarile cadrului legislativ. O echipa tanara si entuziasta, cu rezultate impresionante ce va va oferi”:

Consultanta gratuita  pentru ca mai apoi treaca la implementarea solutiilor optime, cu o viteza de executie remarcabila.

 

bloggold1

 

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.