Secretul dintilor care nu se pateaza

De cate ori vedeam zambetul imaculat al artistilor, cu toate ca beau ca si mine vin rosu si cafea si mancau tort de ciocolata, nu intelegeam de ce ramane alb ca zapada. Parca nu se lipeau petele de dintii lor albi. De ce ai mei se ingalbenesc si se pateaza in timp, dar ai lor raman stralucitori ca ai copiilor?

Da, dintii intra in contact cu lichide colorate: galbene, negre, rosii, albastre, de aceea isi pierd din puritate.

Sunt expusi agresiunilor fizice si chimice. In afara substantelor, mai sunt si diferentele de temperatura. Unii mananca supa fierbinte, apoi trec la inghetata fara nicio retinere. Chiar si fierul ar avea de suferit din cauza acestui tratament.

Timpul nu iarta pe nimeni si chiar pe obiecte apar pete de vechime. Sunt maronii si suparatoare, cum sunt cele care apar pe pielea oamenilor care incep sa imbatraneasca.

Si dintii se pateaza cu vremea, chiar daca obisnuim sa mergem la cabinete stomatologice pentru albire dentara. Sigur ca esti putin suparat, cand vezi ca ai alocat bani si timp procesului de albire, iar dantura s-a patat din nou. Stiu insa un truc ca sa ai dinti albi ca spuma laptelui, fara sa se pateze.

Megasmile.ro ofera servicii estetica si fatete dentare garantate la cele mai mici preturi si acelea achitabile in 12 rate egale fara dobanda.

Fatetele dentare sunt si frumoase, dar si rezistente si cele mai avantajoase procedee de infrumusetare a danturii. Iata argumentele care sa va determine sa alegeti fatete dentare de la Megasmile.ro:

-pe langa faptul ca infrumuseteaza 100% dintii facandu-i perfecti atat ca forma, cat si ca stralucire si culoare, le sporeste rezistenta cu 50%. Peliculele din ceramica fina sau portelan sunt bariere care feresc dintii naturali de temperaturi nocive, de socuri si eventualele accidente de inerentele pete din alimente si bauturi.

-daca dintii care au trecut prin procesul de albire se pateaza din nou, dupa un timp, fatetele nu se pateaza. Poti avea toata viata dinti perfecti cu fatetele de la Megasmile.ro.

-fatetele sunt la fel de rezistente ca smaltul natural al dintelui, deci impreuna fac din dantura un edificiu solid

-dintii sanatosi nu se strica in timpul aplicarii fatetelor, fiindca acestea se lipesc perfect de structura danturii

-sunt garantate 10-15 ani, daca sunt bine intretinute si au dublu rol: de protectie a dintelui si rol estetic.

-nu se deosebesc de dantura naturala.

Acum este timpul sa faci o programare la clinica de stomatologie amintita, fiindca totul va incepe cu un control riguros al danturii si cu rezolvarea problemelor. Din pacate sunt carii minuscule cat un varf de ac vizibile numai de catre specialist, cand se uita atent cu aparatura moderna. Fatetarea se va face numai si numai dupa tratarea dintilor ca acestia sa fie aproape vesnici, mai ales cu peliculele acelea rezistente din materiale foarte bune.

Toti pacientii beneficiaza de un plen de tratament personalizat la cabinetele clinicii amintite sa se bucure de o dantura perfecta o perioada indelungata de timp.

Fatetarea se potriveste pacientilor inca tineri, care au toti dintii, iar acestia sunt sanatosi, in ciuda aspectului imperfect. In cazul celor care si-au pierdut toti dintii, proteza fixa pe implanturi este solutia.

Un alt aspect pozitiv este acela ca pacientul nu este trimis la alte cabinete sau clinici pentru diferite proceduri, ci aici i se fac toate lucrarile. In cabinetele Megasmile se fac si interventii chirurgicale, cand nevoia impune acest lucru si tratarea cariilor sau tratamente pe canal si punti si coroane ceramice.

Stomatologia computerizata permite urgentarea lucrarilor si calitatea premium a acestora. Medicii au maini usoare si aparatura si tehnici de lucru avansate. Aici sunt introduse toate inovatiile din lumea intreaga in materie de stomatologie.

Empatici la suferintele fizice ale pacientilor fara dinti, la dorinta lor de a fi frumosi si de a vorbi corect si mesteca bine alimentele, medicii de aici admit plata in rate a lucrarilor. Sistemul este mai mult decat benefic pentru clienti, fiindca oricat de complexe ar fi tratamentele si interventiile, ele pot fi achitate esalonat, intr-un an de la finalizarea executarii lor, fara dobanda.

Va doriti dinti care sa nu vi se pateze toata viata? Sunteti mai aproape de ei ca niciodata. O programare la clinica amintita si in mai putin de o luna veti avea cele mai frumoase fatete dentare din lume.

Lumea te va confunda cu o actrita de mare succes, iar tu vei fi fericita sa zambesti mereu la poze.

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.