Seminee electrice

Nici unei case nu trebuie sa ii lipseasca un semineu electric.  Folosite pentru incalzire, confort si desing, semineele pot fi realizate din marmura, granit, inox, acestea putand fi de diferite modele si dimensiuni. Incalzirea electrica montata in seminee traditionale ofera noi posibilitati de amenajare interioara. Caldura electrica  placuta si catifelata poate fi modelata conform cerintelor clientilor.

Semineele electrice pot fi puse in functiune cu ajutorul unui simplu conector, unele dintre modele fiind echipate cu telecomanda.  Cei care nu doresc sa monteze un semineu la care trebuie si cos de fum pot sa opteze pentru un semineu electric. Unele seminee electrice au si aeroterme asa incat iarna poate fi pornita si beneficiezi si de caldura. Totodata acestea pot fi folosite si vara cu aeroterma oprita.  Semineele electrice sunt reglabile dupa preferinte, oferind utilizatorului posibilitatea de a obtine dimensiuni mai mari. In doar cateva clipe un semineu electric va invaluie incaperea cu o atmosfera distinsa si relaxata si caldura binefacatoare in sezonul rece.

Iti poti gasi seminee electrice   pe site-ul Ecojoy. ro panouri radiante, ofera reduceri in functie de produsul cumparat de client. Panourile electrice cu infrarosu Sunjoy reprezinta o adevarata revolutie in sistemele de incalzire, se refera la multiplele avantaje pe care le reprezinta incalzirea electrica cu sisteme comparativ cu celelalte sisteme existente.

Cu cat panoul radiant este mai mare cu atat durata de viata a panoului este mai lunga, iar consumul lunar de curent NU este mai mare, panoul incalzeste mai repede si termostatul il va opri. Randamentul panoului este mai mare si datorita puterii mai mari si datorita dimensiunii mai mari.

Instalarea consta in amplasarea focarului electric in mantaua de semineu si conectarea la o priza normala de 220V, Practic neavand nevoie de aprobare si de o persoana autorizata pentru al instala, focarul electric se poate folosi din momentul in care intra pe usa beneficiarului.

Semineele  electrice nu au cos de fum, nu emit gaze sau fum in atmosfera si ramane rece la atingere, pe parcursul folosirii asigurand siguranta familiei,  Prevazut sa incalzeasca suprafete de pana la 40mp intr-un timp scurt, aeroterma focarului degaja o caldura placuta si constanta ce poate fi usor reglabila din telecomanda.

La Ecojoy produsele companiei sunt atragatoare atat din punct de vedere estetic, al performantei, cat si a pretului. Au un personal calificat si cu experienta profesionala, combinat cu cea mai recenta tehnologie garanteaza un control de calitate continuu astfel incat produsele reprezinta un nivel ridicat tehnic si de calitate. multor comenzi intr-un scurt timp .

Acest lucru permite livrarea in scurt timp.

Electric  Ecocasa  este o firmă cu capital românesc înfiinţata în 2010 având ca obiect de activitate: distribuţie și comerț online. Suntem o echipă tânără, perseverentă cu o experienţa de 19 ani în vânzari FMCG (bunuri de larg consum). În experienţa acumulată în companiile locale, naţionale şi multinaţionale în care am activat am învaţat sa credem în valori de care nu ne vom dezice niciodată, valori cum ar fi: seriozitate, responsabilitate, moralitate, loialitate, sinceritate, profesionalism, încredere, respect, adevăr. Obiectivul nostru este să oferim clienţilor noştri o alternativă serioasă în vânzarea sistemelor de încălzire atât casnic, sanitar, industrial cât şi cultural prin produsele pe care le comercializăm şi prin serviciile pe care le prestăm.

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.