Service-ul perfect pentru posesorii de BMW!

Daca esti in cautare de o reprezentanta service BMW Bucuresti, trebuie sa iei in calcul Apbservice.ro si cu siguranta aici veti gasi mereu solutia potrivita pentru masina dumneavoastra, fiind un service auto dedicat marcii BMW. Apeland la serviciile acestora veti putea avea garantia ca masina va functiona din nou in parametrii optimi, la fel ca in momentul iesirii din fabricile BMW. Trebuie mentionat faptul ca este vorba de un service autorizat de catre Registrul Auto Roman, deci este certificat legal pentru a realiza reparatii auto.

Modelele aceste marci premium necesita o atentie ceva mai riguroasa decat masinile normale, astfel ca in momentul reparatiilor avem nevoie de o mana priceputa si o minte care cunoaste foarte bine aceste autoturisme. O masina reprezinta o investitie destul de importanta asa ca trebuie intretinuta ca atare, indiferent ca este vorba de BMW sau orice alta marca.

Cu totii stim ca BMW-urile sunt masini foarte rezistente in timp, dar nu si indestructibile iar din cand in cand pe langa consumabilele normale si acestea trebuie duse in service. Cele mai bune exemple de BMW care demonstreaza durabilitatea marcii, este data de celebrele BMW e30 sau “ursuletul” si de BMW e36 sau “pisicuta”, modele care circula in ziua de azi fara nici un fel de problema dupa mai bine de 20 de ani. Bineinteles ca acest lucru nu ar putea fi posibil fara o intretinere corespunzatoare.

Nu este recomandata apelarea la service-urile neautorizate, deoarece lucrarile nu vor fi niciodata de aceeasi calitate iar in cazul in care se intampla ceva cu masina, tu ca proprietar nu vei avea nici un act la mana precum garantia manoperei, deci vei ramane cu buza umflata. In plus pe langa lipsa garantiei manopere, garantia care insoteste orice piesa de la producator va deveni nula in momentul in care aceasta nu este montata intr-un service care sa ateste acest lucru.

De foarte multe ori cei care au nevoie sa isi repare masina intr-un service, se orienteaza in functie de preturi. Cei de la Apbservice sunt constienti de acest lucru si astfel ca le ofera oamenilor pe langa lucrari de calitate si preturi foarte avantajoase. Astfel investitile facute in reparatiile realizate de Apbservice vor fi unele inteligente si de durata fara a fi compromise garantia ori utilizarea masinii dumneavoastra.

In acest service se utilizeaza doar aparatura performanta si piese de origine care respecta anumite norme de calitate. Pe langa acest aspect, angajatii dispun de instruire profesionala, devenind astfel adevarati cunoscatori ai automobilelor BMW.

Fie ca aveti nevoie de o simpla schimbare de ulei si filtre sau de lucrari mai complexe precum elemente ce tin de directie, franare, motor, aprindere si asa mai departe, indiferent de problema pe care o intampinati, aici totul se va rezolva intr-un timp scurt rezultatul final fiind unul de calitate si mai ales de durata.

Recomand cu toata increderea acest service si spun asta din proprie experienta deoarece am fost de cateva ori la acestia cu diverse probleme si de fiecare data totul a decurs super rapid iar lucrarile chiar au fost de-o calitate superioara.

Distribuie

Leave a Reply