Servicii Calypsomono.ro la preturi rezonabile

Am trecut de jumatatea lui august. Nu mai este nicio indoiala ca incep scolile si ca vine toamna. La inceput, anotimpul este dulce ca mierea, apoi incep zilele cu ceata, frig si ploaie. Cine nu a auzit de ploaia mocaneasca? Este ploaia care tine cel putin 3 zile si care pare ca nu se mai sfarseste. In jur numai umezeala si ceata. Nu poti sa te imbraci elegant, ca te stropesti din cap pana in picioare.

Tin minte ca am plecat la un examen intr-o zi imbracata cu o fusta alba imprimata cu chiorchini plini de struguri si cu frunze de vita-de-vie.
Era o frumusete de fusta, dar a inceput din senin o astfel de ploaie si oricat de atenta am fost, am ajuns la facultate cu fusta cenusie de noroi si de praf.

Vine toamna si nu o putem opri, apoi vom avea iarna pe pamant. Doua anotimpuri reci si capricioase, unul dupa celalat, aproape 60 de zile de temperaturi scazute si precipitatii.

Sigur ca acestea nu sunt motive de lamentatie, ci de constientizare a faptului ca locuinta si hainele noastre groase trebuie pregatite cu maxima grija. Acum este timpul sa profitam de servicii Calypsomono.ro si sa ne punem in ordine sistemul de canalizare, sa ne golim vidanjele si puturile absorbante si separatoarele de grasimi de sub chiuveta.

Nu trebuie sa asteptam pana la infundarea canalizarii si pana la umplerea pana la refuz a putului absorbant sau a fosei septice! De asemenea nu este rusinos sa cerem sfaturi intr-un domeniu in care nu ne pricepem, asa ca, sa contactam acum firma Calypsomono.ro si sa ii solicitam din timp serviciile!
Sa incepem cu consilierea. Este gratuita si necesara. Trebuie sa stim la ce perioada se efectueaza o inspectie tehnica a canalizarii, cand se impune curatarea acesteia mecanizata, cum putem sa ne protejam instalatia sanitara si ce avem de facut ca aceasta sa fie mereu functionala, fara sa se infunde si sa ne dea de lucru. In functie de ceea ce ne sfatuiesc, se impune sa luam atitudine.

De cand colaborez cu ei, am scapat de:

-mirosul de la baie sau de la chiuveta care umple traumatizant casa in anumite momente ale zilei. In casa mea miroase atat de bine, incat parca nu as avea grup sanitar, parca nu as spala vasele in chiuveta de la bucatarie si parca nu as spala rufe.

-chiuvetele care dau semne ca sunt pe punctul de a se infunda. Mi-am dorit sa le pun la punct, fiindca mi s-a intamplat in trecut, chiar de un Revelion sa mi se infunse si cum nu lucra nimeni in perioada aceea, am trecut prin niste emotii de nedescris. In perioada sarbatorilor toate sunt inchise, oamenii pleaca in concedii sau la rude. Ce faci, cand apa din chiuveta refuza sa se scurga, cand se mai sparge si o teava si casa ti se inunda, in momentul in care sosesc musafirii?

-de mirosul de canal si de toaleta, cand ma plimb prin curte, fiindca vidanjarea se face la timp si dupa fiecare golire putul absorbant este curatat mecanic. La ce bun, veti zice? De ce sa speli ceva ce se murdareste iar? In primul rand, sa nu se usuce si solidifice murdaria aceea. In al doilea rand, nimeni sa nu stie ca am put absorbant in curte si mai ales zona in care este amplasat acesta. Sanatatea este garantata 100%, din moment ce niciun miros urat nu razbate de nicaieri.

V-ati gandit ca mirosurile urate sunt semnale pentru pericole?

Ele indica faptul ca locul acela trebuie curatat, mancarea aceea aruncata, fiindca s-a alterat, lenjeria schimbata si spalata, fiindca s-a umplut de microbi.

Semnalele olfactive isi fac datoria si in colaborare cu Calypsomono.ro putem sa avem grija de sanatatea celor dragi si de sanatatea noastra.
Acum este timpul sa aplicati pentru o revizie generala a canalizarii, a putului absorbant si a fosei septice si toamna si iarna nu veti sta cu grija instalatiilor sanitare, ci veti petrece clipe de vis impreuna cu cei dragi.

Daca vara ai unde te refugia, cand casa se umple de miros de hazna, toamna si iarna, cand ploua, este foarte frig sau ninge, nu mai poti sa petreci ore intregi in parc, pana vine instalatorul sa se ocupe de tot.

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.