Servicii curatenie

Exista foarte multe firme la noi in tara care ofera servicii de curatenie iar cand spunem foarte multe asta nu inseamna ca raspund toate la criterii precum eficienta sau profesionalism. Problema este cum putem gasi firma de curatenie potrivita, cat ne costa si care este procedura de angajare a acesteia. O firma de curatenie profesionista are un singur scop, acela de a-si face cat mai multi clienti si de a-i pastra. In plus, incearca sa isi mareasca numarul de clienti datorita unor servicii de calitate dar si prin feedback-uri primite de la clientii anteriori.

Inainte de a alege o firma de curatenie trebuie sa raspunzi la cateva intrebari:

  • De ce tip de curatenie ai avea nevoie: curatenie in propria locuinta, curatenie industriala sau curatenie dupa constructor?
  • Cate zile pe luna ai nevoie de astfel de servicii?
  • Cate ore pe luna ai nevoie de astfel de servicii?
  • Care sunt zilele in care ai nevoie de firma de curatenie?

O firma de curatenie trebuie sa se adapteze la programul tau, la cerintele si nevoile tale. Te poti intalni cu un reprezentant al firmei de curatenie pentru a-i prezenta locatia respectiva si de a pune la punct toate detaliile. Daca ai nevoie de servicii de curatenie peofesionale va trebui sa alegi zile de curatenie mai flexibile. Firma de curatenie va veni cu echipamentele si solutiile necesare contra cost, dupa stabilirea in prealabil a pretului. Poti contacta un reprezentant in orice zi a saptamanii pentru a obtine toate informatiile de care ai nevoie.

Insa cel mai greu este atunci cand se doreste realizarea unei deratizari sau dezinsectii profesionale. Daca curatenia clasica mai poate fi facuta de catre persoanele fizice, cand vorbim de deratizare si dezinsectie suntem obligati sa apelam la serviciile profesionale ale unei firme de curatenie. Ekara ofera o gama larga de servicii de curatenie in constanta, facility management, dar si servicii de deratizare Constanta, dezinsectie, dezapezire Constanta.

Ekara se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, cu o vasta experienta, mai ales in servicii conexe: deratizare, dezinsectie, dezapezire. Tot mai multe persoana acorda o atentie sporita pentru o curatenie realizata de o echipa ce dispune de aparate profesionale, substante si detergenti speciali, care pot indeparta chiar si cele mai grele pete, intr-un timp foarte scurt. Ekara ofera si posibilitatea realizarii unui abonament, pentru prestarea de servicii de curatenie periodice, in special pentru cladiri de birouri sau apartamente/case ale persoanelor fizice. In plus, pe langa deratizare si dezinsectie, Ekara ofera in constanta si servicii de alpinism utilitar, mentenanta cladiri si vopsit fatade.

  •  
  •  
  •  
  •   
  •  

Leave a Reply