Servicii stomatologice

Ce poate fii mai nasol atunci cand ai probleme cu dintii? Off, numai cand ma gandesc imi vine rau, stiind ca am trecut printr-o experienta nu tocmai placuta. Intr-o zi ii spun mamei ca am o durere la un dinte de simteam ca lesin. Imediat mama m-a dus la cel mai bun dentist din Bucuresti. Imi era foarte frica cand auzeam clinica stomatologica, de dentisti..
Dar mama mea buna m-a incurajat foarte mult spunandu-mi ca acel dentist este unul dintre cei mai buni, si ca pot sta linistit in privinta lui.
Plecand cu ea la acea clinica stomatologica parca din ce in ce eram mai linistit, doar aveam incredere in mama, stia ea unde trebuie sa ma duca si sa ma scape de dureri.
Ajungand la clinica dentara Trident mi-am dat seama ca mama a avut dreptate. Aici am cunoscut cel mai bun dentist din Bucuresti, un om cu un suflet cald, si cu niste maini de aur. Sincer, nu am simtit nimic cat mi-a umblat in gura, mai ales ca imi povestea tot felul de istorioare de m-a facut sa uit de toata durerea care o simtisem pana sa plec de acasa. De atunci nu am mai avut probleme dentare, de ci pot sta linistit. Mi-a placut foarte mult de acel dentist stomatolog de la clinica Trident.
Pentru cei interesati vreau sa va dau si voua cateva detalii despre clinica Trident:
” Trident este prima clinica stomatologica ce abordeaza solutia moderna de specializare a medicilor pe etape specifice ale tratamentului.
Pentru dumneavoastra acest lucru se traduce in tratamente la cele mai inalte standarde:
-6cabinete individuale ce permit tratarea simultana a pacientilor si eliminare timpului de asteptare
-2microscoape endodontice Zeiss ce permit realizarea de manopere endodontice de cea mai inalta calitate
-aparate de radiologie ce permit un radiodiagnostic complex, evitand orice deplasare in afara clinicii
-sala de operatii amenajata complet pentru a asigura conditiile riguroase de asepsie, inclusiv o camera speciala post-operatorie”.
Folosesc materiale si instrumente de ultima generatie, consumabile de unica folosinta si proceduri de sterilizare la cele mai ridicate standarde.
Clinica este dotata cu o sala speciala de sterilitare, care permite efectuarea monoperelor specifice in conditii de maxima igiena.

Trident-057-300x199

This Post Has 2 Comments

  1. Foarte bun articol, este important sa avem in agenda telefonica un cabinet stomatologic serios.

    1. Exact. Nu poti sti niciodata cand ai nevoie.

Name (required)Email (required)Website

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.