Sevalete de atelier

Este ziua prietenei mamei mele. Este atat de dificil in alegerea cadoului pentru o doamna atat de frumoasa si talentata in ale picturii. Ma tot gandesc ce sa ii cumpar sa o fac fericita, dar gandul meu se duce la un sevalet.

Am gasit sevalete de atelier pe internet, este exact cadoul perfect pentru o pictorita foarte buna in ceea ce face. Are un talent desavarsit si este o femeie foarte cumsecade. Pentru o pictorita, important este sa aiba un sevalet si pensulele necesare pentru a putea picta intr-un mod satisfacator.

Imi aduc aminte cand am fost prima data la ea acasa cu mama, m-a impresionat foarte mult felul cum picta, cum combina culorile, dar nu toti se nasc pentru a face asa ceva. Ca sa faci o pictura frumoasa iti trebuie sa ai mana pentru asa ceva, sa vezi cate ceva din aceasta lume misterioasa.

La mansarda casei ei are un atelier de pictura, unde isi desfasoara activitate, de aceea vreau sa ii cumpar cadou un sevalet de atelier, ar fi exact cadoul potrivit pentru ea. Stiu sigur ca se va bucura foarte mult de cadoul meu. In acest atelier de pictura, prietena mamei mele se simte cel mai bine, parca se rupe de aceasta lume dificila, si intra in lumea ei fascinanta.

Mi-ar placea si mie foarte mult sa am talentul ei, dar din pacate nu il am … fiecare cu talentul sau.

La fiecare pictura pe care o face da viata fiecarui tablou, iti poate incanta privirea cu acele culori calde pe care le foloseste in realizarea unei picturi. Parerea mea, ca sa fii pictor este ceva minunat, dar si foarte dificil pentru cineva care nu se pricepe in ale artei.

Astept cu nerabdare sa vad expozitia din galeria de arta pe care o va avea la inceputul acestei primaveri, acolo voi vedea multi pictori talentati. Stiu sigur ca acolo ma voi simti nemaipomenit de bine printre oameni minunati si fascinanti. Dar, eu, m-am dus prea departe, intai sa vina ziua ei sa ma pot lauda cu cadoul care il voi cumpara, acesl sevalet de atelier, care sigur o voi incanta peste masura. Nu ma laud, dar asa simt eu ca o voi cuceri cu cadoul meu.

Imi place foarte mult in atelierul ei de pictura, acolo am vazut pensule pentru pictura in acuarela, pensule pentru pictura pe sticla, ceramica, stofa, sevalet de masa, sevalet de podea, sevalete expozitie, palete de culoare, culori pentru pictura ulei, acrilic, acuarele, gouache, pasteluri. Cum sa nu fii fascinat sa intri intr-un atelier de pictura si sa vezi cum totul ia o alta forma ca si cum ai pasi intr-o alta lume.

Aceasta pictorita prefera sa lucreze in atelierul ei si sa isi dezvolte talentul ei departe de lumea care o incomjoara, pana la un punct final de care se apropie cu pasi siguri.

Prietena mamei mele este o doamna foarte draguta si amabila cu multa lume, nu in ultimul rand o artista de exceptie si mult prea talentata, eu o respect foarte mult.

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.