Sfaturi despre manichiura

Cum să vă faceți culoarea ojei sau manichiura să dureze mai mult timp și să se usuce mai repede

Pentru că  în sezonul de vară unghiile sunt mai expuse, inclusiv degetele de la picioare, am putea găsi un pic complicat să ne păstrăm manichiura și pedichiura perfecte. Căldura, nisipul și alți factori pot încurca, într-adevăr, lacurile de unghii – fără să mai vorbim de „timpul secetos” împovărat – ceea ce le determină să se ciobeasca, să se estompeze sau sa prinda aer.

Sfaturi pentru acasa, pentru a vă usca rapid unghiile proaspat ojate:

– Culorile mai deschise de obicei se usucă mai repede, în timp ce culorile mai întunecate durează mai mult până la uscare.

– Înainte de a aplica lacul pe unghii, rulați peria de lac de unghii pe marginea sticlei pentru a îndepărta excesul de oja. Apoi aplicați în straturi subțiri care se pot usca mai repede. Dacă așteptați aproape un minut, veți reduce timpul de uscare la aproape jumătate.

– Cel mai ușor lucru este să puneți unghiile în fața unui ventilator.

– Uscați cu un uscător întotdeauna pe cea mai tare setare. Aerul fierbinte va crește mai ușor și se va opri mai ușor.

– Uscătoarele de unghii cu lumină UV ajută foarte mult.

– Încercați un lac de unghii 3 în 1 care are o bază și un finish încorporate. Timpul dvs. de uscare va fi mai scurt, deoarece nu va trebui să așteptați ca straturile de bază și de finisare să se usuce separat.

– Păstrarea lacului de unghii în frigider timp de 15-20 de minute înainte de aplicare va grăbi rutina de manichiură. Imediat ce aplicați oja pentru unghii, scufundați-vă unghiile într-un bol cu ​​apă cu gheață timp de aproximativ 3 minute. Temperatura rece va fixa repede lacul. Nu vă învârtiți unghiile în apă pentru a păta culoarea, ci doar scufundați-le.

Compromisuri din utilizarea produselor pentru unghii cu uscare rapidă:

– Lacul de unghii uscat rapid poate determina ca straturile superioare să se îngălbeneasca în lumina soarelui în timpul verii. Alege un lac de unghii care are filtru UV în el.

– Spray-ul pentru uscare rapidă usucă doar stratul de sus, ceea ce întarzie rezultatul – uscarea profunda.

– Produsele care pretind a fi un strat de bază 2 în 1 și un strat superior nu pot face treaba dorită. Ambele sunt create pentru a actiona diferit. Straturile de bază ar trebui să se usuce cu un finisaj adânc, ele se usucă rapid. Straturile superioare ar trebui să se usuce in mod uniform și netede și se usucă mult mai lent decât un strat de bază.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.