Skut sta cu ochii pe noi

Skut.ro a creat un concurs. Eu unul particip la acest concurs, si mi se pare foarte interesant. Ma poti vota pe pagina de facebook skut.ro si sa imi dai like la comentariul meu sau aici. Sau poti participa si  tu la acest concurs. Tot ce trebuie sa faci este sa like concursului (il gasesti pe pagina de facebook skut.ro), si sa lasi un comentariu in care sa spui ce produs de pe site-ul skut.ro sta cu ochii pe tine. Cel care va aduna cele mai multe like-uri la comentariu va castiga un voucher de 500 lei pe care il va putea folosi pentru cumparaturi de pe site-ul skut.

Se mai ofera si un alt voucher, tot de 500 lei , prin tragere la sorti pe data de 9 Martie, tragerea la sorti se face prin random.org, iar cel care va fi norocos si a respectat cerintele concursului va primi voucherul.

Daca voi castiga acest concurs stiu exact ce voi cumpara si ce voi face. Vreau “sa fiu” permanent in casa, chiar si prin intermediul unei camere de supraveghere cand lipsesc, sau sa vad ce se intampla in camera alaturata cand eu am treaba in bucatarie sau in alta parte. Vreau sa imi supraveghez mereu fratele mai mic, si sa fie in siguranta, sa stiu mereu ce face si daca este bine. Daca voi castiga acest concurs, voi folosi voucherul pentru a cumpara o camera supraveghere analogica de interior Samsung SCB-2000 ( care are un senzor de imagine 1/3″ Sony Super HAD CCD. Are o rezolutie inalta de 600 linii TV. Cu ajutorul functiei BLC (Back Light Compensation), are posibilitatea de a vizualiza detaliile obiectelor intunecate si de a detecta si filtra obiectele foarte luminoase (cum ar fi farurile unei masini). Camera are si functia High Light Compensation (HLC), ce mareste vizibilitatea obiectelor localizate in apropierea surselor de lumina foarte puternice.

Camera-supraveghere-analogica-de-interior-SAMSUNG-SCB-2000

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.