Sobolanul pe perete fuge cand te vede

Nimic nu este mai respingator decat sa descoperi ca prietena ta are casa infestata cu sobolani mari si parosi. Am descoperit asta pe pielea mea, cand, intr-o nopate, am decis ca voi ramane sa dorm acasa la ea. Cum am obiceiul de a ma trezi in toiul noptii, pentru un pahar cu apa si sa merg la baie, asta am facut si acasa la ea.

Mi-am baut paharul cu apa iar cand sa ma duc la baie am simtit ceva deasupra capului meu. Cand aprind lumina si ma uit in sus, pe rama tabloului statea un sobolan mare cat o pisica si adulmeca aerul. In acel moment, nu am mai tinut cont ca nu sunt la mine acasa si am tipat cat am putut de tare trezind jumatate din cartier. Speriata, prietena mea a venit sa vada ce am patit si i-am zis ca era unsobolan deasupra capului meu. Aceasta s-a pus pe ras si a zis ca este ceva comun. Casa fiind veche, atrage tot felul de vietati, de la soareci la sobolani si fantome.

In mintea mea nu imi era teama de stafii, cat imi era de sobolani. A doua zi, am luat masuri si am sunat la Compania DDD.

Aceasta firma este specializata in servicii de deratizare si au o gama completa de deratizare, dezinfectie si dezinsectie. Pe site au expus si o lista cu preturi servicii deratizare.

Am cerut ca aceastia sa vina prin serviciul A.S.A.P, un serviciu ce garanteaza interventia in mai putin de 48 de ore.

Am stabilit ca a doua zi voi primii echipa de deratizare si ora la care vor venii. Inainte de a inchide apelul, mi-au spus sa ne luam lucrurile, deoarece echipa va face o deratizare chimica si este mai bine ca obiectele personale sa nu fie in casa.

Cand a ajuns echipa, acestia erau deja pusi in tema cu cele intamplate si ne-au sugerat sa asteptam afara o ora, pana termina de deratizat.

Dupa ce s-a scurs ora de asteptare, echipa a terminat deratizarea si s-au intors spre sediul lor.

De atunci nu am mai avut nicio intalnire cu sobolanul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.