Soft restaurant GeniusPos

De ceva timp un prieten foarte bun si-a deschis un restaurant. Bine-nteles ca la inceput nu a fost o afacere prea profitabila, nu prea avea clienti, deci nu prea avea profit. Dar asta nu il descuraja, se dedica din greu afacerii sale, voia ca restaurantul sa fie intr-o continua dezvoltare, sa devina din ce in ce mai cunoscut. Normal ca, dupa multa multa restaurantul incepuse sa infloreasca, incepuse sa aiba din ce in ce mai multi clienti. Era foarte mandru de rezultat si nu a regretat nici o secunda munca depusa pentru afacerea lui. Nu era un sef sever, chiar daca era foarte ocupat, cand avea timp liber si statea degeaba se ducea la restaurant si mai ajuta bucatarul, mai ales ca lui intotdeauna i-a placut foarte mult sa gateasca.
Era un adevarat vis pentru el, dar inca nu era de ajuns, voia ca afacerea lui sa se dezvolte mai mult, se gandise sa faca niste schimbari prin restaurant, iar dupa sa incerce sa il promoveze din nou.
S-a gandit ca un soft restaurant ar fi foarte util si va ajuta mult, auzi in multe parti faptul ca un soft pentru restaurant reprezinta de departe una dintre cele mai importante aspecte ale unui restaurant modern care isi doreste simultan sa fie si eficient.
Bine-nteles ca sunt nenumarate soft-uri pentru restaurant pe care le putem obtine prin intermediul usor companii de specialitate, dar el a ales soft-ul de la GeniusPos. Era foarte sigur ca soft-ul pentru restaurant reprezinta unul dintre cei mai importanti pasi pe care trebuie sa ii facem in vedere oferiri clientilor numai servicii de calitate.
Acest soft ajuta la mai multe lucruri si iti ofera o serie de avantaje. Acest soft ajuta la aranjarea meselor, mesele se configureaza in functie de locatia dvs. fiind astfel foarte usor de indentificat in momentul in care se plaseaza o comanda sau se emite nota de plata. Ajuta si la comandarea produselor, produsele sunt grupate pe sectii si categorii facand astfel localizarea acestora foarte usoara. Nota de plata, incasarea produselor se face total sau partial pe diferite moduri de plata.
Acest soft pentru restaurante GeniusPos iti ofera rapoarte pentru a avea evidenta vanzarilor pe produse, sectii (bar/bucatarie), ospatari, evidenta notelor emise si a bonurilor de comanda.
M-am uitat putin si ce spun clientii GeniusPos despre acest soft, unul dintre ei spune “Inainte de a folosi GeniusPOS, pierdeam foarte mult timp cu gestionarea comenzilor, notelor de plata si emiterea bonului fiscal. Acum procesul de servire a clientului s-a scurtat foarte mult. Pot verifica acum si de pe telefon oricand situatia vanzarilor din unitate.”
Acest soft l-a ajutat foarte mult si pe prietenul meu, aceasta tehnologie a atras foarte multi clienti, iar restaurantul s-a dezvoltat mult mai repede ca pana acum, prietenul meu nu numai ca era multumit de cele realizate, era chiar foarte mandru si in culmea fericirii, nu i se putea intampla ceva mai frumos decat sa isi vada afacerea crescand foarte mult, dupa cat de multa munca a depus in acest restaurant.
GENIUS SOFTWARE SRL
Alba Iulia, Jud. Alba

+4 0773 884 673

Distribuie

Leave a Reply