Spoturi led de la Globall.ro

Imi doream foarte mult ca orice tanar sa am si eu apartamentul meu, sa fie utilat cu tot ce era modern si mai la moda, dar pentru acest lucru trebuia multa munca si bani, bine-nteles.  Spre norocul meu am primit de la matusa mea(sora mamei) , care ma iubea foarte mult, a vrut neaparat dupa ce nu o sa mai fie ea, sa imi faca cea mai mare bucurie din viata mea. Luandu-mi apartamentul mult visat, exact pe cel care l-am vrut eu, nimeni nu a avut nimic de comentat, cum v-am mai spus, trebuia neaparat sa imi cumpar tot ce era necesar intr-un apartament. Imi iau fratii cu mine si pornim in cautarea mobilierului care il vazusem si care mi-a placut enorm de mult. Aveam cateva lustre pentru fiecare camera, de la mama, dar eu vroiam neaparat si cateva aplice led, cum auzisem si eu ca asa era modern in lumea tineretului. Dupa ce mi-am vazut apartamentul pus la punct si foarte frumos aranjat, m-am gandit sa imi invit si prietenii mei cei mai buni, sa imi vada locuinta si bine-nteles si aplicele  led care imi erau totusi foarte necesare. Care mai de care au venit cu cate un obiect(se spune ca asa se vine la cineva in casa noua sa ii mearga bine). Au ramas masca cand au vazut cum l-am utilat si ce frumos arata. Seara am vrut cu totii sa aprindem numai aplicele, sa ne simtim mai bine, si sa fie o atmosfera magica.

Ma pregatisem atat de bine cu toate cele necesare pentru prietenii mei, ca sa se simta bine si sa isi mai doreasca sa vina in vizita si chiar in vacante sa ne petrecem mai mult timp impreuna.

Si chiar asa s-a intamplat: nu trecea saptamana sa nu vina la mine totii prietenii mei dragi, sa ne distram la maxim, si nu in ultimul rand sa ma ajute la curatenie pana sa plece.

Parintii mei au vrut neaparat sa vina sa ma ajute, sa vada ce este de facut, dar eu nu si nu, vroiam sa le fac o surpriza cand vor intra in casa, dar mai mare a fost surpriza cand a vazut mama ca nu mai imi placeau lustrele ei si imi cumparasem acele aplice led de care ma mandream foarte mult, pe langa faptul ca aveau o lumina foarte placuta, aratau si foarte bine din punct de vedere al designului. Era o minunatie cand le aprindeam, chiar nu ne mai trebuiau vechile lustre cu becuri normale.
Mi-am cumparat doar doua tipuri de aplice APLICA ROTUNDA 24W 6400K PT STANDARD, cu o greutate de 465.0000, diametru de 300, culoarea luminii rece, putere 24W si unghi de dispersie 120.

Si inca una cam la fel doar cu o putere mai mica APLICA ROTUNDA 18W 2700K PT STANDARD, care are tot o greutate de 465.0000, diametru de 225, culoarea luminii calda, putere 18W si unghi de dispersie 120.

Intr-un final am lamurit-o pe mama ca apartamentul arata mult mai modern si ma simt mult mai bine in el, asa cu aceste accesorii.
Contact:
GLOBALL – SC VIDRA PRODUCTION SRL

Sediul: Str. Privighetorilor Nr. 10, Otopeni, Jud. Ilfov
Telefon: 0745 434 433
Email: contact@globall.ro
Program: Luni – Vineri: 08:00 – 18:00; Sambata: 08:00 – 16:00
“VIZIUNEA GLOBALL:

Credem in viitorul comerțului online.
Gândim global si acționăm local.
MISIUNEA GLOBALL:

Dorim să simplificăm viața clienților noștri.
Dorim să aducem producătorii direct la client acasă.
Oferim numai produse la care putem oferi cele mai bune prețuri din piață.
Dorim să le oferim clienților noștri cele mai plăcute experiențe de cumpărături online.
Crețstem împreună cu furnizorii noștri și ne sprijinim reciproc.
Contribuim la dezvoltarea comunității în care activăm. Angajații noștri se implică în activități de voluntariat.”

Distribuie

Leave a Reply