Statii radio portabile

Statiile radio mobile sunt acele aparate folosite in general de catre gardienii publici pentru a comunca pe distante scurte, insa in ultima perioada incep sa fie utilizate in tot mai multe domenii de activitate.
La CBMANIA puteti gasi  statie emisie receptie portabila, sau PMR446 sau Walkie Talkie, care functioneaza in frecventa UHF 446 Mhz, frecventa libera.
Cand decizi sa iti cumperi statii radio auto, trebuie sa fii atent sa iti alegi gama  variata de produse, cu specificatii si caracteristici tehnice diverse,  mai ales ca acum poti comanda online.   Poti comunica cu ceilalti participanti din trafic – daca circuli nu ai cum sa nu vezi chiar mai des decat la o masina din 10 montata o statie radio.
Gardienii din “marile lanturi de magazine”  care se anunta cand li se pare ceva suspect si solicita verificarea ghiozdanului.

Agentii de circulatie stau la panda sa ii prinda pe picior gresit pe soferi si, de cele mai multe ori, reusesc, dar de multe ori soferii nu mai pleaca la drum fara statie radio auto. Soferul care observa radarul da de veste prin statie, iar informatia ajunge la toti cei aflati la cel mult 15 kilometri distanta. In afara de radare, soferii isi dau de veste si daca drumurile sunt blocate, daca pe traseu exista vreun accident.
Statiile radio PMR, ofera voce prin comunicarea pe doua cai, fara a crea un cost al apelurilor, indiferent cat de lunga este conversatia,  mai exact, statia radio personala si mobila, este un serviciu cu frecventa libera, ceea ce inseamna ca utilizarea ei nu necesita licenta radio.
Solutia folosirii unor statii a fost cea mai buna si mai eficienta. Apoi, serviciile de urgenta au inceput sa foloseasca propriile lor sisteme.
Mai multe detalii despre cum te ajuta o statie radio auto .

CBMania.ro a luat nastere acum mai bine de 10 ani, intr-un mediu prietenos, in principal datorita pasiunii si dorintei de a impartasi cunostintele si experientele acumulate in zecile sau chiar sutele de montaje si teste facute pe soselele patriei. Cu toate ca orice client isi doreste ca dintr-o conversatie scurta de cateva minute, sa afle istoria si modul de functionare al unei statii, domeniul radio comunicatiilor este pe cat de vechi pe atat de complicat si subiectiv. Din acest motiv toate persoanele implicate in procesul de vanzare / suport sunt specializate oferind o consultanta profesionista.

Statii-radio-pmr-130x130

Distribuie

Leave a Reply